Διαιτησία: Η θητεία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως αρχιδιαιτητή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη ακούγονται ονόματα για την διαδοχή του στην προεδρία της ΚΕΔ.

To όνομα του Ούγγρου Κασάι είναι ένα από όσα εξετάζονται για την επόμενη μέρα στην ΚΕΔ, αν αποχωρήσει ο Κλάτενμπεργκ.

Διαιτησία: Η θητεία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως αρχιδιαιτητή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη ακούγονται ονόματα για την διαδοχή του στην προεδρία της ΚΕΔ.

Πιο έντονες πλέον και με επισημη μορφή, οι διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του Μαρκ Κλάντεμπεργκ. Μόνο την αγωνιστική που μας πέρασε στη Super League 1, Άρης και Απόλλων Σμύρνης εξέφρασαν επίσημα τα παράπονα τους.

Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ δεν διάγει και τις καλύτερες του μέρες από τη στιγμή που ήρθε στη χώρα μας. Ολο και περισσότερες ομάδες διαμαρτύρονται για τους ορισμούς του, αλλά και τον σχολιασμό των φάσεων κάθε αγωνιστικής.

Η θητεία του ως αρχιδιαιτητής ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, όταν και εκπνέει το διετές συμβόλαιο του.

Ο Κλάτενμπεργκ θα ήθελε να ανανεωθεί η συνεργασία του, κάτι που εξαρτάται από την FIFA και την UEFA, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του BIG-4.

Ήδη πάντως, αν και ακόμα νωρίς έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την επομενη μέρα στην ΚΕΔ, αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η περίπτωση του Βίκτορ Κασάι. O Oύγγρος πρώην διαιτητής, διεθνής από το 2003, κρέμασε τη σφυρίχτρα ως ελίτ ρέφερι τον Δεκέμβριο του 2019. Εχει σφυρίξει έναν τελικό Champions League το 2011, σε ένα EURO και δύο Παγκόσμια Κύπελλα.

Η ενασχόληση του με τη διαιτησία συνεχίστηκε και εκτός χορταριού, αφού τον Ιανουάριο του 2020 ανέλαβε αρχιδιαιτητής στη Ρωσία αλλά πριν από δύο μήνες αποχώρησε.

Δεν αποκλείεται η Ελλάδα να είναι ο επόμενος προορισμός του Ούγγρου, αν δεν ανανεωθεί η θητεία του Κλάτενμπεργκ.