ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Ο Μπένετ ζυγίζει τις καταστάσεις και αντιλαμβάνεται ότι η στήριξη της απόφασης του για Σιδηρόπουλο στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ είναι μονόδρομος!

Παρά την ανακοίνωση της ΕΠΟ που έκανε λόγο για αλλαγή διαιτητή στο ντέρμπι, σκέφτεται να μην προβεί σε αντικατάσταση του Σιδηρόπουλου!
Διαιτησία: Ο Μπένετ ζυγίζει τις καταστάσεις και αντιλαμβάνεται ότι η στήριξη της απόφασης του για Σιδηρόπουλο στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ είναι μονόδρομος!

Ο Μπαλτάκος θέλει να αλλάξει την ελληνική διαιτητική ομάδα του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναρτήθηκε ο ορισμός στο σάιτ της ΕΠΟ αν και από την ΚΕΔ, μαζί με όλους τους υπόλοιπους, έχει παραδοθεί στο αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας από το πρωί της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής η ΕΠΟ κάνει λόγο για αντικατάσταση του Σιδηρόπουλου με τον Ιταλό Σότσα, β΄κατηγορίας της UEFA.

O Mπένετ αν και στην ιταλική ομοσπονδία υπάρχει επίσημο αίτημα για να σταλεί διαιτητής από την γειτονική χώρα, φαίνεται πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει 100% να αλλάξει την διαιτητική ομάδα!

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής μιλώντας με τον στενό του συνεργάτη, Ζοάο Καπέλα, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά να μείνει στην αρχική του απόφαση, αφού μια τέτοια αλλαγή με τον τρόπο που θα γίνει, θα είναι μια τεράστια ήττα και παράλληλα θα χάσει και την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων διαιτητών.

Ο Μπένετ λοιπόν φαίνεται να μένει στον Σιδηρόπουλο, αφού γνωρίζει και ο ίδιος οτι σε ενδεχόμενη αλλαγή διαιτητή εξαιτίας των πιέσεων που έχει δεχθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, θα πρέπει να παραιτηθεί και ο ίδιος από την θέση του προέδρου της.

Γι’ αυτό άλλωστε, αν και έχουν περάσει δύο ώρες από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα ο ορισμός του ντέρμπι!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!