ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Οffside ούτε στο… subbuteo!

Διαιτησία: Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ τάζει ανόδους σε διαιτητές και βοηθούς!
Διαιτησία: Οffside ούτε στο… subbuteo!

Διαιτησία: Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ τάζει ανόδους σε διαιτητές και βοηθούς!

Διαιτησία: Στην Αμερική για να σχολιάσει το EURO 2020 ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Μετά τις 12 Ιουλίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάπου εκεί θα γίνουν γνωστοί και οι νέοι πίνακες διαιτησίας, καθώς και τα νέα μέλη της ΚΕΔ, μετά τις αποχωρήσεις Τριτσώνη – Κόκοτου.

Λείπει λοιπόν ο Άγγλος που γενικότερα έχει ξεκαθαρίσει οτι δεν θέλει και πολλά – πολλά και τα… ποντίκια κάνουν πάρτι! Τάζουν ανόδους δεξιά και αριστερά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ έχει αναλάβει υπό την προστασία του δύο βοηθούς και έναν διαιτητή, όλοι τους από της Αττικής τα πέριξ.

Μάλιστα για τον έναν εκ των δύο βοηθών, λέγεται από συναδέλφους του, οτι δεν πετυχαίνει offside ούτε στο… subbuteo!

Γενικά ο εν λόγω χώνει πολύ το δάχτυλο στο βάζο της διαιτησίας και αρκετοί εκτός Πάρκου, που ενημερώνονται από τους αυλικούς τους για τα δρώμενα, ετοιμάζουν αποκαθήλωση!

Υ.Γ. Ο γυμναστής των Ελλήνων διαιτητών,  Βασίλης Λώλης παραμένει στο πόστο του ή αφού τον ευχαρίστησαν, ενημερώθηκε οτι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία;

 

Διαβάστε επίσης

Διαιτησία: Πίνακες, διεθνείς και οι πιέσεις στον Κλάτενμπεργκ!

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ψήνει» Κόντε να επιστρέψει ο Χριστοβασίλης!

Άρης: Το κεφάλαιο «Καμαρά» δεν έχει κλείσει για τον Καρυπίδη!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!