Διαιτησία: Με δικά τους έξοδα θα πληρώνουν οι διαιτητές και οι βοηθοί τα μοριακά τεστ για τον κορονοϊό!

Διαιτησία: Αξιολογημένοι διαιτητές σφύριζαν παιχνίδια της Super League, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό!

Διαιτησία: Αξιολογημένοι διαιτητές σφύριζαν παιχνίδια της Super League, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό!

Με συνεχή τεστ για την Covid -19 πορεύεται σε παγκόσμιο επίπεδο ο αθλητισμός πλέον, μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού το 2020. Υποχρεωτικός ο έλεγχος και στο ποδόσφαιρο βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, με την διαιτησία να μην αποτελεί εξαίρεση!

Άπαντες, υποβάλλονται σε μοριακό τεστ 72 ώρες πριν τα παιχνίδια στη Super League 1. Mεταξύ αυτών και οι διαιτητικές ομάδες οι οποίες ήταν υποχρεωμένες να στείλουν στην ΕΠΟ μέιλ με το αποτέλεσμα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο ή το Δημόσιο Νοσοκομείο.

Το ζήτημα της καταβολής των χρημάτων για τα τεστ των διαιτητών, δεν διευθετήθηκε από την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα οι διαιτητές (και οι βοηθοί εννοείται) να τα πληρώνουν από την τσέπη τους, εκτός αν τα έκαναν σε Δημόσια Νοσοκομεία.

Στη πορεία όμως προέκυψαν και κάποιοι «σφιχτοί» που βλέποντας να τους κρατούνται κοντά στα 60-70 ευρώ για κάθε μοριακό τεστ, αποφάσισαν να τα… περιορίσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν διαιτητές και βοηθοι, ελάχιστοι βέβαια, που προς το τέλος της σεζόν σταμάτησαν να υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό, για να αποφύγουν τα έξοδα!

Το μοριακό τεστ να σημειώσουμε είναι υποχρεωτικό για τους διαιτητές, τους βοηθούς και τον 4ο. Οχι για τον VAR και τον AVAR.

 

Διαβάστε επίσης

Απόλλων Σμύρνης: Το όνομα γνώριμου προπονητή στο τραπέζι!

Ιωνικός: Ψάχνουν και επιθετικό στη Νίκαια! Ποιος είναι ψηλά στη λίστα!

Ατρόμητος: Έφυγε… κόσμος, θα φύγουν κι άλλοι!