ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Παραβίαζαν το πρωτόκολλο και σφύριζαν χωρίς covid-test!

Διαιτησία: Αξιολογημένοι διαιτητές σφύριζαν παιχνίδια της Super League, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό!
Διαιτησία: Παραβίαζαν το πρωτόκολλο και σφύριζαν χωρίς covid-test!

Διαιτησία: Αξιολογημένοι διαιτητές σφύριζαν παιχνίδια της Super League, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό!

Με συνεχή τεστ για την Covid -19 πορεύεται σε παγκόσμιο επίπεδο ο αθλητισμός πλέον, μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού το 2020. Υποχρεωτικός ο έλεγχος και στο ποδόσφαιρο βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, με την διαιτησία να μην αποτελεί εξαίρεση!

Άπαντες, υποβάλλονται σε μοριακό τεστ 72 ώρες πριν τα παιχνίδια στη Super League 1. Mεταξύ αυτών και οι διαιτητικές ομάδες οι οποίες ήταν υποχρεωμένες να στείλουν στην ΕΠΟ μέιλ με το αποτέλεσμα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο ή το Δημόσιο Νοσοκομείο.

Το ζήτημα της καταβολής των χρημάτων για τα τεστ των διαιτητών, δεν διευθετήθηκε από την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα οι διαιτητές (και οι βοηθοί εννοείται) να τα πληρώνουν από την τσέπη τους, εκτός αν τα έκαναν σε Δημόσια Νοσοκομεία.

Στη πορεία όμως προέκυψαν και κάποιοι «σφιχτοί» που βλέποντας να τους κρατούνται κοντά στα 60-70 ευρώ για κάθε μοριακό τεστ, αποφάσισαν να τα… περιορίσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν διαιτητές και βοηθοι, ελάχιστοι βέβαια, που προς το τέλος της σεζόν σταμάτησαν να υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό, για να αποφύγουν τα έξοδα!

Το μοριακό τεστ να σημειώσουμε είναι υποχρεωτικό για τους διαιτητές, τους βοηθούς και τον 4ο. Οχι για τον VAR και τον AVAR.

 

Διαβάστε επίσης

Απόλλων Σμύρνης: Το όνομα γνώριμου προπονητή στο τραπέζι!

Ιωνικός: Ψάχνουν και επιθετικό στη Νίκαια! Ποιος είναι ψηλά στη λίστα!

Ατρόμητος: Έφυγε… κόσμος, θα φύγουν κι άλλοι!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!