ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Σωστό το πέναλτι στον Ποντένσε!

Από την άσπρη βούλα και κόντρα στη ροή του ματς ανοίγει το σκορ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κηφισιά!
Διαιτησία: Σωστό το πέναλτι στον Ποντένσε!

Η Κηφισιά έχει τις ευκαιρίες στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που ανοίγει το σκορ!

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Ποντένσε και έκανε γκολ ο Ελ Kαμπί. Μπαλιά του Ρέτσου για τον Ποντένσε στο 19′ ο οποίος έχει πίσω του τον Πέιο.

Ο αμυντικός της Κηφισιάς, έχοντας χάσει αντίπαλο και μπάλα, προσπαθεί με τα χέρια και προτάσσοντας τα, σπρώχνει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος προσπαθώντας να την κοντρολάρει, χάνει την ισορροπία και πέφτει στο χορτάρι.

Ο διαιτητής Κατοίκος αξιολόγησε σωστά το αντικανονικό μαρκάρισμα και έδειξε την άσπρη βούλα. Εύκολο και το Support από τον VAR Γκάμαρη.

Η φάση μέσα από το Twitter

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!