Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα ματς της 18ης «στροφής» της Super League 1.

Η διαιτησία αποτελεί αγαπημένο και αναπόσπαστο κομμάτι του Sportime. Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της 18ης αγωνιστικής.

Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα ματς της 18ης «στροφής» της Super League 1.

Είναι πλέον πασιφανές οτι o Κλάτενμπεργκ και Σιδηρόπουλος δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Για την ακρίβεια, μάλλον κάκιστες είναι. Ο κορυφαίος Έλληνας ρέφερι είναι και πάλι εκτός ορισμών. Τελευταίο του παιχνίδι στις 12 του περασμένου Δεκεμβρίου στη Τούμπα (ΠΑΟΚ – Λαμία). Τα κωλύματα δεν γίνονται γνωστά, οπότε, δεν γνωρίζουμε αν ο Σιδηρόπουλος έχει θέσει εαυτόν εκτός, ή είναι επιλογή του Άγγλου επικεφαλής της ΚΕΔ να μην τον ορίζει! Πάντως η ρήξη είναι δεδομένη.

Aρκετό καιρό έχει να πατήσει χορτάρι και ο Ευαγγέλου. Τελευταίο ματς που σφύριξε στις 18 Δεκεμβρίου (Παναιτωλικός – Ατρόμητος). Έκτοτε, ένα τεταρτιλίκι μόνο! Αυτές τις μέρες ο Αθηναίος ρέφερι είναι var coach στο σεμινάριο πιστοποίησης νέων διαιτητών από τη Super League 2.

Τα τερταλικία που έχουν Τσαγκαράκης και Βάτσιος στη Super League, δεν τα έχουν διαιτητές της πρώτης κατηγορίας. Να θυμίσουμε οτι αμφότεροι υποβιβάστηκαν πέρσι το καλοκαίρι. Λέτε να έχουμε επιστροφές;

Μόνο ο Μανούχος back to back ορισμό στο χορτάρι. Την Τετάρτη σφύριξε το Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ και το Σάββατο θα διευθύνει το ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος. Θα έπαιζε και το Απόλλων – Ολυμπιακός αλλά τον «χτύπησε» ο covid.

 

Διαιτησία: Kαι το κουιζάκι…

Ποιοι διαιτητές, ακόμα και διεθνείς κινδυνεύουν να μείνουν εκτός επαγγελματικής διαιτησίας, αν τελικά το project προχωρήσει;