×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Διαιτητικό Δικαστήριο: Πληρώνουν τροφεία Αστέρα, Παναιτωλικός


Sportime Team

Διαιτητικό Δικαστήριο: Πληρώνουν τροφεία Αστέρα, Παναιτωλικός


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε δύο ερασιτεχνικούς συλλόγους σε προσφυγές κατά του Αστέρα Τρίπολης και του Παναιτωλικού, οι οποίοι καλούνται πλέον να πληρώσουν τροφεία.

Έχει γίνει συνήθεια το τελευταίο διάστημα, να προσφεύγουν οι ερασιτεχνικές ομάδες κατά μεγάλων ΠΑΕ ζητώντας τροφεία για νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανέδειξαν.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Αστέρας καλείται να πληρώσει 26.700 ευρώ στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και ο Παναιτωλικός 20.000 ευρώ στον ΑΣΑΠ Μπέμπηδες, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

  1. Απορρίπτει (κατά πλειοψηφία) την από 18/01/2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα κατά της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
  2. Απορρίπτει (κατά πλειοψηφία) την από 14.01.2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας κατά της Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας.
  3. Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 5-2-2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης να καταβάλει στο προσφεύγον – αιτούν αθλητικό σωματείο μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσόν των είκοσι έξη χιλιάδων επτακοσίων είκοσι οκτώ Ευρώ και δέκα έξη λεπτών (26.728,16)  Ευρώ, έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.
  4. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή του αθλητικού ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Α.Σ.Α.Π. Μπέμπηδες. Υποχρεώνει την καθής ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. να καταβάλει στο προσφεύγον-αιτούν αθλητικό σωματείο, μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, έντοκα, από την επομένη της επίδοση της προσφυγής στην καθής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία, κατ’ ουσία, την πρόσθετη παρέμβαση της Superleague Ελλάδος».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras