Ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της ΕΠΟ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τονίζοντας οτι πρόθεση του είναι να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση με εκεινη του προκατόχου του.

Η πρώτη δήλωση του Παναγιώτη Δημητρίου, ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Τι είπε για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την επόμενη μέρα στην Ομοσπονδία.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της ΕΠΟ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τονίζοντας οτι πρόθεση του είναι να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση με εκεινη του προκατόχου του.

«Ντόμπρο και μπεσαλή, ο οποίος απέδειξε στην πράξη την οικουμενικότητά του», χαρακτήρισε τον Θόδωρη Ζαγοράκη, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, εκφράζοντας την πρόθεση να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση με τον προκάτοχο του.

 

Η δήλωση του Δημητρίου:

«Ύστερα από χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχοντας πλήρη επίγνωση της θέσης ευθύνης που καλούμαι να αναλάβω, νιώθω την ανάγκη να δηλώσω και δημοσίως ότι λυπάμαι ειλικρινά για την απόφαση που έλαβε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Προσωπικά, παρά τη μεγάλη μου διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ στο παρελθόν μαζί του.
Την απέκτησα τους τελευταίους μήνες.

Μέσα από τη σχεδόν καθημερινή επαφή μας γνώρισα έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται σε δύο λέξεις που αποτυπώνουν την αυθεντικότητά του και που δεν ντρέπομαι να διατυπώσω παρότι δεν είναι πολιτικά ορθές: ντόμπρος και μπεσαλής.
Πριν από την έναρξη της χτεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εξέφρασα την ελπίδα να ανακαλέσει ο κ. Ζαγοράκης και πιστεύω ότι απηχούσα τις σκέψεις όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ωστόσο, η παραίτησή του από τη θέση του προέδρου κατατέθηκε και γραπτώς και δυστυχώς κατέστη αμετάκλητη.

Σήμερα επαναλαμβάνω πως ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα με τον απελθόντα πρόεδρο, ο οποίος απέδειξε στην πράξη την οικουμενικότητά του. Πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το καθήκον μου ακολουθώντας την ίδια κατεύθυνση».

 

Διαβάστε επίσης

ΕΠΟ: Ο Ζαγοράκης δεν είχε λόγο πουθενά – Ούτε στην Εθνική!

Αρναούτογλου Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας – Δείτε πού θα φτάσει ο υδράργυρος

Δουβίκας, Τζόλης, Παυλίδης: H Εθνική έχει την «τριπλέτα» της επόμενης δεκαετίας!