ΕΠΟ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Eπιβεβαίωση Sportime – Διεθνείς Κουμπαράκης και Μανούχος!

Ο Στέφανος Κουμπαράκης και όχι ο Στάθης Γκορτσίλας πήρε το σήμα του διεθνή από τον Θανάση Τζήλο!
Eπιβεβαίωση Sportime – Διεθνείς Κουμπαράκης και Μανούχος!

Ένα ακόμα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime σε θέματα διαιτησίας, επιβεβαιώθηκε. Κουμπαράκης και Μανούχος και επίσημα οι νέοι διεθνείς. Εκτός πίνακα ο Τζήλος και ο Σκουλάς που «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του!

Τον πίνακα των διεθνών για το 2022 ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΟ. Προς επιβεβαίωση του Sportime, Βαγγέλης Μανούχος και Στέφανος Κουμπαράκης πήραν το σήμα της FIFA.

Στις 7/12 το Sportime αποκάλυψε οτι ο Τζήλος χάνει το σήμα του διεθνή, με τον Κουμπαράκη να είναι το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει, ενώ μια εβδομάδα μετά αποκάλυψε οτι η συγκεκριμένη αλλαγή έχει «κλειδώσει»!

Εκτός πίνακα ο Μανώλης Σκουλάς που «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του και ο Θανάσης Τζήλος.

Mια αλλαγή και στους βοηθούς με τον Ψάρρη να παίρνει τη θέση του Αλεξέα. Διεθνείς διαιτητές στο VAR οι Διαμαντόπουλος και Ευαγγέλου.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ