Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφωνεί για το χρώμα της κάρτας που έδειξε ο Τσακαλίδης στον Μεντόσα για το μαρκάρισμα στον Μάνταλο, στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ.

Διαφωνεί με όσους έκαναν λόγο για κόκκινη κάρτα στο μαρκάρισμα του Μεντόσα στον Μάνταλο, ο Κλάτενμπεργκ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφωνεί για το χρώμα της κάρτας που έδειξε ο Τσακαλίδης στον Μεντόσα για το μαρκάρισμα στον Μάνταλο, στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ.

Ακόμα μια επιβεβαίωση του Sportime. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο video analysis της 5ης αγωνιστικής, έδειξε τη φάση που ο Μεντόσα βρίσκει με τις τάπες τον Μάνταλο στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΑΕΚ.

Επιβεβαιώνοντας την ανάλυση του Sportime οτι ήταν για κίτρινη κάρτα το φάουλ του μέσου του Παναιτωλικού, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, είπε για τη συγκεκριμένη φάση:

«Η ΚΕΔ συμφωνεί οτι δεν πρόκειται για μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα, καθώς το πόδι του επιθετικού, χτυπάει πρώτα τη μπάλα, πριν χτυπήσει στο πόδι του αντιπάλου του. Η προβολή επίσης δεν είχε αρκετή δύναμη ή πρόθεση του αντιπάλου να βλάψει τον αντίπαλο του».

Παράλληλα ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε ακόμα δύο φάσεις, μια από το Ιωνικός – Λαμία και μια από το Βόλος – Αστέρας Τρίπολης. Για το χέρι του Ντάλσιο είπε οτι σωστά αποβλήθηκε για το χέρι, αφού στερεί από τον αντίπαλο του την ευκαιρία να σκοράρει, ενώ για το γκολ του Γκρίλο, επισήμανε οτι έπρεπε να γίνει delay και να τελειώσει η φάση πριν σηκωθεί η σημαία του βοηθού.