ΕΠΟ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΕΠΟ: Δεκτές όλες οι υποψηφιότητες για τις εκλογές – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι!

Και επίσημα Ζαγοράκης και Νίκας υποψήφιοι για την προεδρία, ενώ άλλα 18 πρόσωπα κατέθεσαν υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή.
Και επίσημα Ζαγοράκης και Νίκας υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΟ, ενώ άλλα 18 πρόσωπα κατέθεσαν υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή.

Και επίσημα Ζαγοράκης και Νίκας υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΟ, ενώ άλλα 18 πρόσωπα κατέθεσαν υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή. Δικαίωμα ένστασης στο Διαιτητικό εντός 48 ωρών.

Η Εκλογική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έκανε δεκτές όλες τις υποψηφιότητες που υπεβλήθησαν για τις εκλογές της ΕΠΟ στις 27ης Μαρτίου. Δηλαδή τόσο για την θέση του προέδρου της ομοσπονδίας, όσο και για τις θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Η Εκλογική Επιτροπή έλαβε υπόψη τα δικαιολογητικά των υποψηφίων, ήτοι πιστοποιητικό ποινικού μητρώου, υπεύθυνη δήλωση μη κωλυμάτων και βεβαίωση ποδοσφαιρικού σωματείου ότι ο υποψήφιος είναι μέλος του δικαιούμενος να εκλέγει και εκλέγεται, προέβη σε έλεγχο αυτών και διαπίστωσε ότι υπεβλήθησαν εμπροθέσμως και πληρούν τις απαιτούμενες, από το καταστατικό της ΕΠΟ και τον αθλητικό νόμο, προϋποθέσεις.

Σημειώνεται ότι κατά της απόφασης της Εκλογικής Επιτροπής, μπορεί να υποβληθεί ένσταση μόνο στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 48 ωρών από την έκδοσή της. Η ένσταση εκδικάζεται αυθημερόν και το Διαιτητικό Δικαστήριο οφείλει άμεσα να εκδώσει την απόφασή του.

Κατόπιν των ανωτέρω, η Εκλογική Επιτροπή, ενόψει των αρχαιρεσιών που θα διεξαχθούν την 27η Μαρτίου, με τη χρήση του συστήματος της Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ, ανακηρύσσει ομόφωνα τους εξής υποψηφίους:

Ι. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.:

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΙΙ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.:

1.ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
3.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
4.ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
5.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
6.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7.ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
8.ΚΑΦΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
9.ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
10.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
12.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
13.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14.ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
15.ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
16.ΦΥΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
17.ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
18.ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.:

1.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2.ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
3.ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4.ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5.ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
6.ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7.ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
8.ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9.ΣΦΗΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
10.ΤΟΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
11.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
12.ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ