×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΠΟ: Κι επίσημα νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ


    Αλέξανδρος Κωτάκης

ΕΠΟ: Κι επίσημα νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Τα καθήκοντά του ως νέος πρόεδρος της ΚΕΔ κι επίσημα...


Τα καθήκοντά του ως νέος πρόεδρος της ΚΕΔ κι επίσημα ανέλαβε από το μεσημέρι της Τετάρτης (6/8) ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος πρώην διεθνής διαιτητής αναλαμβάνει τη θέση του Βίτορ Μέλο Περέιρα.  Ο Βορειοιρλανδός Σνόντι και ο Πορτογάλος Καπέλα οι συνεργάτες του.

Ο  Μαρκ Κλάτενμπεργκ υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο 45χρονος πρώην διαιτητής FIFA υπέγραψε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σήμερα στην Αθήνα, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κ. Ευάγγελου Γραμμένου, του υπεύθυνου του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA κ. Μάριου Γεωργίου και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ αναλαμβάνει αμέσως τα νέα του καθήκοντα και στο πρώτο διάστημα της ενημέρωσής του για τον τρόπο λειτουργίας της ΚΕΔ θα συνεργάζεται με τον κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν, ο οποίος θα παραμείνει έως τις 31 Αυγούστου 2020, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ομαλή συνολική μετάβαση των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής στο νέο πρόεδρο της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο».

ΕΠΟ: Κι επίσημα νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα