ΕΠΟ

Η ΕΠΟ συμφώνησε να ισχύσει η αναδιάρθρωση, αλλά από το τη μεθεπόμενη (2020-21) σεζόν!

Απίστευτο… μπάχαλο έχει προκύψει με την αναδιάρθρωση, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αλλά για τη μεθεπόμενη σεζόν!

Μία πραγματικά χαοτική κατάσταση ισχύει σχετικά με την αναδιάρθρωση, αν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, είναι αποφασισμένος να την προχωρήσει.

Την Τετάρτη (3/4) συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με θέμα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Τι αποφάσισε λοιπόν; Να ισχύει η αναδιάρθρωση, αλλά από τη μεθεπόμενη σεζόν. Δηλαδή να μείνουν οι ομάδες 16 για το 2019-20 και να μειωθούν σε 14 το 2020-21.

Επιπλέον εγκρίθηκε  η ίδρυση της Super League 2, αν και η είναι αμφίβολη η δημιουργία της χωρίς να υπάρχει εγγυημένη χρηματοδότηση.

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης, είχε τονίσει στις ομάδες, πως αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, τότε θα πρέπει να ξεχάσουν τις οικονομικές συμφωνίες που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι

Πλέον αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση του επιτελείου της ΕΠΟ με τον Γιώργο Βασιλειάδη –λογικά αύριο- ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε δώσει περιθώριο μίας εβδομάδας, έως την Παρασκευή 5/4 και στη συνέχεια θα κατέθεσε την τροπολογία προς ψήφιση στη Βουλή.