Διαιτησία: Ο Μπένετ είναι και επίσημα ο νέος αρχιδιαιτητής. Οι επαφές με τον Μπαλτάκο, η στελέχωση της νέας ΚΕΔ και οι αλλαγές στους πίνακες!

Πήραν άδεια όλες οι ομάδες για τις εγχώριες διοργανώσεις. Ποιες «κόπηκαν» από τις διοργανώσεις της UEFA!

Η επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ χορήγησε άδεια σε όλες τις ομάδες της Super League, άλλα «έκοψε» τέσσερις από τις διοργανώσεις της UEFA!

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου των φακέλων των ομάδων της Super League από την επιτροπή Aδειοδότησης της ΕΠΟ. Η αρμόδια Επιτροπή άναψε το πράσινο «φως» για όλες τις ομάδες όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.

Για την Ευρώπη, τέσσερις ΠΑΕ δεν πήραν το «οk», ωστόσο οι συγκεκριμένες δεν εξασφάλισαν ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Super League 1, χορήγησε την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA και τις εγχώριες για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στις ΠΑΕ: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΚ, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης.

Άδεια μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις για την επόμενη αγωνιστική σεζόν πήραν οι: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός και Ατρόμητος!

H ανακοίνωση:

«Κατά την συνεδρίασή του το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) και τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στις ΠΑΕ:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ΛΑΜΙΑ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΟΦΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στις ΠΑΕ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε επίσης τους φακέλους των σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών που αιτήθηκαν άδεια για συμμετοχή στο Champions League Γυναικών της UEFA και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA στα σωματεία ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΣ ΠΑΟΚ.

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA στο σωματείο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ λόγω μη εμπρόθεσμης υποβολής του φακέλου και ελλιπών οικονομικών στοιχείων.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».