×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΠΣ Αχαϊας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Ζακύνθου κατά ΕΠΟ!


Κώστας Λάππας

ΕΠΣ Αχαϊας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Ζακύνθου κατά ΕΠΟ!


Επιστολή διαμαρτυρίας, αλλά και τήρησης της νομιμότητας από τέσσερις ΕΠΣ προς της ΕΠΟ, με αφορμή τα… μαγειρέματα που γίνονται στο παρασκήνιο με τον καταρτισμό των 8 ομίλων της Γ΄εθνικής.

Συγκεκριμένα, οι ΕΠΣ Αχαϊας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Ζακύνθου ζητούν από την ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα από την επιτροπή πρωταθλήματος να μην… πειράξουν τους ομίλους με μεταφορές ομάδων.

Και συγκεκριμένα με τα όσα ακούγονται περί μετακίνησης των τριών ομάδων από τα Δωδεκάνησα, στον όμιλο με ομάδες της Πελοποννήσου και των Ιόνιων νησιών.

Αναλυτικά το κείμενο:

“Ενόψει της αυριανής (24/8) κατάρτισης των Ομίλων της Γ’ Εθνικής που καλείται να επικυρώσει η Επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ και η Εκτελεστική Επιτροπή, σας κοινοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε, ούτε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί Ομιλος που θα ενώσει τα Δωδεκάνησα με το Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο.

Κάτι τέτοιο εμποδίζει τις ομάδες μας να είναι βιώσιμες και όπως οι ίδιες μας ανακοίνωσαν, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν εφ’ όσον τα έξοδά τους αυξάνονται κατακόρυφα. Επίσης τα γεωγραφικά κριτήρια καταστρατηγούνται χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο ή την οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Κατανοούμε τις όποιες δυσκολίες, αλλά να φτάσουμε να δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα προσπαθούμε να λύσουμε, κλονίζει την προσπάθειά μας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ισονομίας που δικαιωματικά μας ανήκει.

Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να έχουμε ενώσει 4 διαφορετικές Περιφέρειες της χώρας σε μία! Αξιότιμε Πρόεδρε της ΕΠΟ, Εκτελεστική Επιτροπή και Επιτροπή Γ’ Εθνικής, παρακαλούμε να μας αφουγκραστείτε. Είναι για το καλό όλων μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ”.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras