ΕΠΣ Φωκίδας: Η Ένωση και ο Αγγέλου απόλαυσαν τους μικρούς και τους μοίρασαν χυμούς!

Και στη Φωκίδα τα πράγματα απλά έχουν το δικό τους ρυθμό, έχουν τις δικές τους ράγες που πάνω στις οποίες κινείται η Ένωση.

Όποιος γουστάρει αυτό που είναι και αυτό που πρέπει να κάνει, τότε το κάνει παντός καιρού! Δεν υπάρχουν εμπόδια και κυρίως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Και στη Φωκίδα τα πράγματα απλά έχουν το δικό τους ρυθμό, έχουν τις δικές τους ράγες που πάνω στις οποίες κινείται η Ένωση.

Και βεβαίως οδηγός της ωραίας αυτής διαδρομής δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της Φάνη Αγγέλου. Άνθρωπος που φροντίζει για όλους και για όλα.

Την ώρα που άλλοι συνάδελφοί του, έχουν επιλέξει τον καναπέ, ο ίδιος έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Και κυρίως κοντά στις ομάδες, κοντά στις λύπες τους, αλλά και στις χαρές τους, όπως στην παρούσα φάση.

Σήμερα που τα γήπεδα έχουν ανοίξει και οι μπόμπιρες χαίρονται την… «ελευθερία» τους η Ένωση Φωκίδας και ο αναμορφωτής της Φάνης Αγγέλου, με τους συνεργάτες του, προτίμησαν να βρεθούν στα γήπεδα και δια ζώσης να μοιραστούν από κοινού με όλους αυτή τη μέγιστη χαρά του ανοίγματος…

Παράλληλα με τη χαρά που μοιράστηκαν, πρόσφεραν σε όλους τους μικρούς που φόρεσαν την ποδοσφαιρική περιβολή και βρέθηκαν στο γήπεδο, από ένα χυμό.

Ένδειξη σεβασμού προς τους υποψήφιους μελλοντικούς άσσους των γηπέδων μας.

Σχετική άλλωστε είναι και η ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Η ΕΠΣ Φωκίδας δίπλα στις ακαδημίες μας Με εφαρμογή την επανέναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών όλου του νόμου ,η ΕΠΣ Φωκίδας δια των αντιπροσώπων της έδωσε το παρόν σε κάθε γήπεδο της Φωκίδας στέλνοντας μήνυμα ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προασπίζει και εξελίσσει το άθλημα

Δίπλα σε κάθε παιδί ,δίπλα στο πιο ζωντανό κύτταρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και δίπλα σε όλους τους παράγοντες που ειδικά αυτές τις εποχές δίνουν περισσότερο και από αυτό που μπορούν ,η ΕΠΣ Φωκίδας θα είναι παρούσα σε ότι και αν της ζητηθεί».

Μια εικόνα σπάνια για τα δεδομένα που σίγουρα θα πρέπει να γραφτεί στην ποδοσφαιρική ιστορία του Νομού, με κεφαλαία γράμματα.