ΕΠΟ: Επιστολή Γραμμένου στον Αυγενάκη για στήριξη των ΕΠΣ

Ο κορονοϊός έχει αναγκάσει τους πάντες να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Ο Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε για το πρώτο μέτρο που θα πάρει η ΕΠΟ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Όντας καλεσμένος στο Open, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ρωτήθηκε για το τι θα κάνει η ΕΠΟ προκειμένου να περιοριστεί όσο γίνεται το οικονομικό πλήγμα για τις ομάδες....

Ο κορονοϊός έχει αναγκάσει τους πάντες να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Ο Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε για το πρώτο μέτρο που θα πάρει η ΕΠΟ μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Όντας καλεσμένος στο Open, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ρωτήθηκε για το τι θα κάνει η ΕΠΟ προκειμένου να περιοριστεί όσο γίνεται το οικονομικό πλήγμα για τις ομάδες.

Εκείνος δεν θέλησε να απαντήσει σε αυτό. Τόνισε πως υπάρχουν σκέψεις, αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει σχετικά. Δεν γνωρίζει, άλλωστε, αυτή τη στιγμή «πόση είναι η ζημιά», όπως είπε, και για πόσο θα μείνουμε χωρίς ποδόσφαιρο.

Το μόνο που αποκάλυψε ο Βαγγέλης Γραμμένος ήταν «με μία απόφαση που πήρε η Επιτροπή, έδωσε παράταση προθεσμίας έως τις 30 Απριλίου για όλες τις ΠΑΕ όσον αφορά τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν για τη δυνατότητα των εξοφλήσεων σχετικά με τις αδειοδοτήσεις.
Αυτό δείχνει την πρόθεση που έχει η Ομοσπονδία. Από εκεί και πέρα, δεν μπορείς αυθαίρετα να λες το ένα και το άλλο».

Η συγκεκριμένη απόφαση δίνει μία παράταση ενός μήνα σε όλες τις ΠΑΕ για να κλείσουν τους φακέλους τους έχοντας τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα. Υπενθυμίζεται πως η αρχική προθεσμία ήταν στις 30 Μαρτίου. Ωστόσο, λόγω όσων συμβαίνουν και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, η ΕΠΟ δίνει αυτή τη μικρή ανάσα σε όλους.