Γραμμένος

Στον πρωθυπουργό απευθύνθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος για τις επιστολές των FIFA/UEFA, επισημαίνοντας τον σαφή κίνδυνο για Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γραμμένος σε Μητσοτάκη: «Υπάρχει κίνδυνος Grexit»: Οι διεθνείς συνομοσπονδίες επισημαίνουν σε επιστολή τους προς την ΕΠΟ πως οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στις 9 Οκτωβρίου, όπως έχει αποφασίσει εδώ και καιρό...

Στον πρωθυπουργό απευθύνθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος για τις επιστολές των FIFA/UEFA, επισημαίνοντας τον σαφή κίνδυνο για Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γραμμένος σε Μητσοτάκη: «Υπάρχει κίνδυνος Grexit»: Οι διεθνείς συνομοσπονδίες επισημαίνουν σε επιστολή τους προς την ΕΠΟ πως οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στις 9 Οκτωβρίου, όπως έχει αποφασίσει εδώ και καιρό η ελληνική ομοσπονδία. Μάλιστα για μία ακόμη φορά βάζουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο του Grexit σε περίπτωση που παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος πάντως απευθύνθηκε στον ίδιο τον πρωθυπουργό, προωθώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη τις επιστολές των FIFA/UEFA και μεταξύ άλλων τονίζει:

«Επιτρέψτε μας να σας επισημάνουμε τον σαφή κίνδυνο της αναστολής ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA και την UEFA, γεγονός που θα επιφέρει ολέθριες συνέπειες για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου».