ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ηλίας Σπάθας για ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Καμία κόκκινη – Θα μπορούσε να διακοπεί το ματς στην κροτίδα! (vid)

Δεν έμεινε μόνο στις επίμαχες φάσεις του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ο Ηλίας Σπάθας, αλλά σχολίασε και την κροτίδα στον Άμραμπατ.
Ηλίας Σπάθας για ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Καμία κόκκινη – Θα μπορούσε να διακοπεί το ματς στην κροτίδα! (vid)

Ο Ηλίας Σπάθας έκανε τον καθιερωμένο σχολιασμό του για τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή Σούπερ Μπάλα Live του MEGA. Ο άλλοτε διαιτητής δεν έμεινε στα σχόλια για τις κόκκινες κάρτες που ζητάει η ΑΕΚ. Έκανε αναφορά και στην κροτίδα που έπεσε δίπλα στον Άμραμπατ.

Από τις φορές που είχε… κάτι να πει ο Ηλίας Σπάθας. Διότι, αρχικά σχολίασε τα όσα είπε ο Λουτσέσκου που έκανε λόγο για πόλεμο.

«Πόλεμος είναι αυτό που βλέπουμε εδώ. Σε αυτή εδώ τη φάση με τον Άμραμπατ. Ορθά διακόπτει προσωρινά το ματς ο διαιτητής, αλλά θα μπορούσε να διακοπεί οριστικά αν έκρινε πως υπάρχει κίνδυνος και για τους υπόλοιπους παίκτες».

Στη συνέχεια ανέλυσε τις φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ. Συμφώνησε με τον Αριστομένη Κουτσιαύτη για τη φάση του Λιβάι Γκαρσία. Και γι’ αυτή με τον Ολιβέιρα και τον Αραούχο.

Δεν υπάρχει παράβαση για τον Ηλία Σπάθα στη φάση του Λιβάι. Διότι, η μπάλα είναι στο κενό χώρο. Με άλλα λόγια, η μπάλα διεκδικείται από τους δύο παίκτες. Σημείωσε επίσης πως έπρεπε να πάρει κίτρινη ο Ολιβέιρα και όχι μόνο ο Αραούχο στην άλλη φάση.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Η ανάλυση που έκανε ο Ηλίας Σπάθας

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>