ΚΕΔ: Επιβεβαίωση Sportime, επίσημο το τέλος με Σνόντι!


Νίκος Μαρκάτος

ΚΕΔ: Επιβεβαίωση Sportime, επίσημο το τέλος με Σνόντι!


H ΚΕΔ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Άλαν Σνόντι από την Επιτροπή Διαιτησίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr

Tέλος και επίσημα από την ΚΕΔ, ο Άλαν Σνόντι. Μετά τον υποβιβασμό του στην Super Legue 2 από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο ΒορειοΙρλανδός, υπέβαλλε την παραίτηση του, την οποία γνωστοποίησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής με mail και στο σώμα των αξιολογημένων διαιτητών.

Η ΕΠΟ με σημερινή (2/3) επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και το σχετικό ρεπορτάζ του Sportime.gr.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22.10 μ.μ. η ΚΕΔ/ΕΠΟ έλαβε email από τον κ. Alan Snoddy ο οποίος ενημέρωνε ότι για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, επιθυμεί την -με άμεση ισχύ- διακοπή του συμβολαίου του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και ενώ η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί από τα ανακοινωθέντα του κ. Snoddy, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο μέλλον.

Όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Jacob Collins αντικαθiστα τον κ. Snoddy και θα είναι από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Mark Clattenburg θα αναλάβει, με την υποστήριξη του κ. Collins, τους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας για τη Διοργάνωση της Super League 2, μέχρι νεωτέρας».

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news