ΕΠΟ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Κέλετ: Δέχτηκε απειλές για τη ζωή του μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αλλά θα ξανασφύριζε στην Ελλάδα

Ο Γιακούμπ Κέλετ βρέθηκε στο επίκεντρο μήνες μετά την επίσκεψή του στην Ελλάδα για να σφυρίξει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.
Κέλετ: Δέχτηκε απειλές για τη ζωή του μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αλλά θα ξανασφύριζε στην Ελλάδα

Στις 6 Νοεμβρίου είχε διεξαχθεί το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στη Λεωφόρο. Ρέφερι τότε ήταν ο Γιακούμπ Κέλετ. Πού το θυμηθήκαμε; Μα γιατί ξαφνικά βγήκε ξανά στο προσκήνιο ο ρέφερι από τη Δανία.

Μέχρι και καταγγελία στην UEFA ισχυρίστηκαν κάποιοι πως έκανε μετά από εκείνο το ντέρμπι λόγω των απειλών που δέχτηκε. Μόνο που αυτό το διέψευσε ο Κέλετ. Αντιθέτως, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε προέβη σε τέτοια κίνηση δείχνοντας προφανώς πως δεν ανησύχησε τόσο με ό,τι συνέβη.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «tipsbladet» ο Κέλετ υποστήριξε πως απλώς έλαβε «πολλά άσχημα μηνύματα μετά από αυτό το παιχνίδι. Αυτό, όμως, είναι μέρος του να είσαι ένας κορυφαίος διαιτητής. Δοκίμασα αυτή την εμπειρία μετά από τα παιχνίδια στην ελληνική Super League. Υπάρχουν και πολλά τρολ του διαδικτύου. Μπορεί να πει κάποιος ότι δέχτηκα αρκετά απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής μου. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια από αυτά τα μηνύματα είναι αληθινά, αλλά αυτό δεν με επηρέασε καθόλου».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του για το τι ακριβώς συνέβη. Υπάρχει και κάτι ακόμη! Ο Κέλετ υποστήριξε πως «δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να διευθύνω ξανά αγώνα της ελληνικής Super League». Όλα αυτά την ώρα που άλλοι ξένοι διαιτητές δεν θέλουν να σφυρίξουν ξανά στην Ελλάδα, όπως ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ.

Μήπως, λοιπόν, έγινε μία προσπάθεια να πέσει και άλλο λάδι στη φωτιά την ώρα που οι ισορροπίες κρέμονται σε μία κλωστή;

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ