Sportime

Κλάτενμπεργκ: «Ασπίδα» σε Διαμαντόπουλο!

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Κλάτενμπεργκ: «Ασπίδα» σε Διαμαντόπουλο!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μπόλικα διαιτητικά λάθη έγιναν στο «Βικελίδης» από τους Διαμαντόπουλο και Μανούχο. Ο διεθνής ρέφερι καταλόγισε δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα και ακύρωσε ένα τέρμα των φιλοξενούμενων για επιθετικό φάουλ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η τοποθέτηση του Κλάτενμπεργκ στην καθιερωμένη ανάλυση φάσεων μετά από κάθε αγωνιστική θα είναι υπέρ του Αρκά διαιτητή.

Ο Κλάτενμπεργκ βλέποντας τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αρη και στη Λαμία, θεωρεί οτι το πέναλτι που κερδίζει ο Βασιλόγιαννης από τον Κουέστα είναι 50/50, οπότε θα πάει με το μέρος του διαιτητή, ενώ και στο ακυρωθέν γκολ της Λαμίας επίσης μπορεί να σταθεί η απόφαση για επιθετικό φάουλ, αν και υπάρχει ξεκάθαρο χέρι του Τζέγκο.

Μεταξύ των μελών της ΚΕΔ, να σημειωθεί οτι υπήρξε διαφωνία, αφού οι συνεργάτες του Αγγλου δεν είδαν πέναλτι στη πρώτη φάση, αλλά ούτε επιθετικό φάουλ στο γκολ του Νιάσε, ωστόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔ αποφάσισε να βάλει "πλάτη" για τις διαιτητικές αποφάσεις του Διαμαντόπουλου.

Βαθμολογία της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten. ... Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η διεξαγωγή των αγώνων Απόλλων Σμ.-car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (21/10) και ΑΕΚ-Ολυμπιακός (16/12). ... #slgr #matchday1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr) στις 13 Σεπ, 2020 στις 12:48 μμ PDT

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα