×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κλάτενμπεργκ: «Να βελτιώσουμε τους Έλληνες διαιτητές και να λειτουργήσουμε με διαφάνεια»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Κλάτενμπεργκ: «Να βελτιώσουμε τους Έλληνες διαιτητές και να λειτουργήσουμε με διαφάνεια». Ο νέος αρχιδιαιτητής, Μάρκ Κλάτενμπεργκ τόνισε πως θα γίνει σκληρή δουλειά για τη βελτίωση των διαιτητών στην Ελλάδα και για τη διαφάνεια.


Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλαβε δράση ως νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, καθώς την Τετάρτη (5/8) υπέγραψε το συμβόλαιό του διετούς διάρκειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΟ: Κι επίσημα νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ

Ο Κλάτενμπεργκ ανακοινώθηκε στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στάθηκε στην ανάγκη βελτίωσης των Ελλήνων και υποστήριξε πως θα γίνει σκληρή δουλειά λειτουργώντας με διαφάνεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ύστερα από τόσα χρόνια διαιτητής σε σημαντικούς αγώνες και την εμπειρία μου στο ασιατικό ποδόσφαιρο, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να μεταφέρω στους Έλληνες διαιτητές όλες τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας και της UEFA θα δουλέψουμε σκληρά.

Θα δουλέψω σκληρά για να βελτιώσουμε τους διαιτητές και ταυτόχρονα θα λειτουργήσουμε με διαφάνεια, γιατί αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό: ότι είμαστε δίκαιοι. Σκοπεύω να οργανώσουμε συνεντεύξεις Τύπου, προκειμένου να δείχνουμε στον κόσμο τι κάνουμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκε η συνέντευξή μου με τους Big 4, στους οποίους εξήγησα το πρόγραμμα και το πλάνο μου και είμαι χαρούμενος που τους άρεσε η πρότασή μου και που θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη αίσθηση για τους διαιτητές», κατέληξε ο Κλάτενμπεργκ.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα