ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Κοράκι – Διαιτησία: Ντράπηκε και η ντροπή με όσα άκουσε ο Τζήλος από τον Μπελεβώνη!

Κοράκι – Διαιτησία: Απίστευτες χυδαιότητες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα!
Κοράκι – Διαιτησία: Ντράπηκε και η ντροπή με όσα άκουσε ο Τζήλος από τον Μπελεβώνη!

Κοράκι – Διαιτησία: Απίστευτο «πέσιμο» δέχθηκε ο Τζήλος από τον Μάκη Μπελεβώνη στο Αγρίνιο, στο Παναιτωλικός Αρης!  Το Sportime αποκαλύπτει!

Από νωρίς φαίνεται το (στραβό) κλίμα για τον Τζήλο στο Αγρίνιο. Ανεπιθύμητος ο Λαρισαίος ρέφερι, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν με το που βγήκε ο ορισμός!

Το σπριντ που κάνουν οι άνθρωποι του πάγκου του Παναιτωλικού, μόλις ο Τζήλος έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, δεν υπάρχει! Του τα έχωσε ο Αναστασίου, σιγοντάριζε ο Κουτσοσπύρος, «καροτσάκι» τον πήγε ο Μπελεβώνης!

Η ένταση συνεχίστηκε και στο ημίχρονο, με τον Τζήλο να ακούει πολλά… γαλλικά από τους γηπεδούχους. Κίτρινη ο Αναστασίου, κόκκινη ο Μπελεβώνης.

Ο τελευταίος μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση που δεν εχει προηγούμενο. Και ίσως να μην έχει και επόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μόνο η στήλη έχει (εννοείται αυτό), ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού, αφού έσπρωξε τον ρέφερι, τον έβρισε χυδαία, λέγοντας: «Αντε γ@μήσου π@στόπαιδο, ήρθες εδώ για να μας γ@μησεις. Μόνο με ξύλο καταλαβαίνετε. Καλά κάνουν και σας γ@μ@νε και σας δέρνουν».

Αυτά τουλάχιστον έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα.

Μόνο ντροπή, αν ισχύουν τα όσα έχουν καταγραφεί επίσημα, για έναν διαιτητή ο οποίος ήταν αποδέκτης δολοφονικής επίθεσης.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη σελίδα για τη διαιτησία από την e-sportime στη σελίδα 5 με ένα κλικ εδώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοράκι – Διαιτησία: Ντράπηκε και η ντροπή με όσα άκουσε ο Τζήλος από τον Μπελεβώνη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!