ΕΠΟ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Κοράκι – Διαιτησία: «Τα «έχει» με τον Διαμαντόπουλο ο Κλάτενμπεργκ!

Κοράκι - Διαιτησία: Αργεί ακόμα η επιστροφή του Διαμαντόπουλου μετά τα όσα έγιναν στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός!
Κοράκι – Διαιτησία: «Τα «έχει» με τον Διαμαντόπουλο ο Κλάτενμπεργκ!

Κοράκι – Διαιτησία: Βγαίνει πιο γρήγορα από το «ψυγείο» ο Καραντώνης!

Στο μάθημα που έγινε στους διαιτητές της Super League, την περασμένη εβδομάδα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στάθηκε και σε δύο φάσεις από το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός.

Για το γκολ του Σελίμοβιτς που έγινε on field review και για το μαρκάρισμα – πέναλτι του Μεγιάδο στον Βιτάλ. Ο Κλάτενμπεργκ έκανε τις παρατηρήσεις του τόσο στον Καραντώνη, όσο και στον Διαμαντόπουλο. Μάλιστα απευθυνόμενος στον δεύτερο του είπε «όχι όλα από τη μια πλευρά», θυμίζοντας στον Αρκά ρέφερι τη διαιτησία του στο παιχνίδι ΑΕΚ – Άρης, στο οποίο σύμφωνα με τον Άγγλο έπρεπε να αποβληθεί ο Ρότα και να μην καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει και τους δύο διαιτητές στην ίδια μοίρα. Θεωρεί οτι το λάθος που έκανε ο Καραντώνης είναι ανθρώπινο σε μια δύσκολη φάση, οριακά πάνω στη γραμμή της περιοχής. Ο Άγγλος τα έχει περισσότερο με τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος αφενός τον φώναξε για ένα κανονικό γκολ και έχοντας τόσες κάμερες, δεν διόρθωσε το λάθος στη φάση του πέναλτι. Γι’ αυτό όπως μαθαίνω, ο Καραντώνης θα επιστρέψει στους ορισμούς πιο γρήγορα από τον Διαμαντόπουλο. Και η επιβεβαίωση θα έρθει άμεσα!

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη σελίδα για τη διαιτησία από την e-sportime στη σελίδα 8 με ένα κλικ εδώ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ