ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός: Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στέλνει το γκολ του Χασάν στην UEFA για ανάλυση!

Σεμινάριο διαιτητών της Super League έγινε την Τετάρτη (17/3). Οι διαιτητές που πήραν μέρος χωρίστηκαν σε ομάδες εργασίες, αφού πρώτα κλήθηκαν να δουν video quiz που περιελάμβανε 15 φάσεις από τα δύο εγχώρια επαγγελματικά πρωταθήματα. Μεταξύ των κλιπ που κλήθηκαν να σχολιάσουν οι ρέφερι ήταν και το γκολ του Χασάν στο ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 1-2.

Αποτέλεσμα που κρίθηκε με το on field review του Πορτογάλου Βερίσιμο στο 81′. Ο Εμβιλά με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο συμπατριώτης βοηθός του ρέφερι σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ του Χασάν. Ο Πορτογάλος διαιτητής αφού τσέκαρε ο ίδιος τη φάση έδειξε σέντρα, αφού έκρινε πως ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν επηρεάζει τη φάση.

Στο σημερινό σεμινάριο, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επανέλαβε όσα είχαν «βγει» και στο video analysis εκείνης της αγωνιστικής. Οτι το γκολ, σύμφωνα με την ΚΕΔ, είναι κανονικό, αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν προλαβαίνει να παίξει τη μπάλα και κατά συνέπεια να σώσει την εστία του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους διαιτητές ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, η συγκεκριμένη φάση, που η αλήθεια είναι οτι, δίχασε τους διαιτητές και ως προς τις απαντήσεις που έδωσαν στο σεμινάριο, θα σταλεί τις επόμενες μέρες και στην UEFA για ανάλυση.