×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Γραμμένος ζήτησε συνάντηση με FIFA/UEFA λόγω κυβερνητικών παρεμβάσεων


Λευτέρης Παυλίδης

Ο Γραμμένος ζήτησε συνάντηση με FIFA/UEFA λόγω κυβερνητικών παρεμβάσεων


Σύσκεψη κορυφής συγκάλεσε ο Βαγγέλης Γραμμένος τη Δευτέρα (3/2) στην ΕΠΟ με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, οι οποίες κατά την ομοσπονδία παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι ενοχλημένη με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και ουσιαστικά θεωρεί πως γίνονται ενέργειες ανατροπής της, παρότι πρόκειται για εκλεγμένη διοίκηση.

Μετά λοιπόν από διεξοδική συζήτηση, η ΕΠΟ αποφάσισε να ζητήσει εσπευσμένα συνάντηση με τις FIFA και UEFA.

Ανοιχτό πλέον, το ενδεχόμενο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος να μεταβεί άμεσα στη Νιόν για να θέσει επί τάπητος τους προβληματισμούς της ΕΠΟ για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης.

Αντιδράσεις ωστόσο υπάρχουν και σε εκπρόσωπους των Ενώσεων. «Δεν κάναμε τίποτα για να μας εγκαλούν. Αυτήν την στιγμή προσπαθούν να ρίξουν μία νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα αντιδράσουμε», ειπώθηκε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Οι συμμετέχοντες εστίασαν στην προσπάθεια της κυβέρνησης ν’ ανατρέψει μια νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και στην ανάγκη αντίδρασης σε συνεννόηση με κορυφαίους αξιωματούχους των δυο διεθνών ομοσπονδιών.

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες κινήσεις αντίδρασης από την ΕΠΟ, η οποία αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο να συγκαλέσει Δ.Σ. και Γενική Συνέλευση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras