Πάτρικ Χανσλμπάουερ θα είναι VΑR στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Απίστευτο: Διαιτητής με τέσσερα παιχνίδια στη Bundesliga 2, o VAR στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Διαιτητή με εμπειρία… τεσσάρων παιχνιδιών β’ κατηγορίας Γερμανίας, επέλεξε για VAR στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κάποιος… Πάτρικ Χανσλμπάουερ θα είναι Video Assistant Referee το βράδυ της Κυριακής (20.30) στο ντέρμπι στο  «Καραϊσκάκης»!

Γερμανός και συμπατριώτης του Ντενίζ Αϊτέκιν, ο VARιστας του Κυριακάτικου ντέρμπι, ο Πάτρικ Χανσλμπάουερ. Γεννημένος στη Νυρεμβέργη, 31 ετών και με… παραστάσεις από την τρίτη κατηγορίας της γερμανίας!

Β’ κατηγορίας διαιτητής στη χώρα του που σφυρίζει επί το πλείστον παιχνίδια τρίτης κατηγορίας!

Το βιογραφικό του Γερμανού ρέφερι… ζαλίζει! 30 παιχνίδια Γ’ Εθνικής και μόλις τέσσερα στη Bundesliga 2, κανένα τη φετινή σεζόν. Και τα τέσσερα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν!

Απίστευτη επιλογή από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος συνεχίζει να… διασύρει τους Έλληνες διαιτητές, διακωμωδώντας παράλληλα και το Ελληνικό πρωτάθλημα, επιλέγοντας διαιτητές από τα… πανέρια της Ευρώπης για να βγάλουν ντέρμπι!

Ήδη, δημόσια δύο διαιτητές έριξαν τα «βέλη» τους στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, αποχωρώντας από την ενεργό δράση. Τον περασμένο Αύγουστο ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και πριν λίγες ο διεθνής Μανώλης Σκουλάς.

Η διαιτητική ομάδα που έχει οριστεί από την ΚΕΔ, για το ντέρμπι (20.30) στο «Καραϊσκάκης»:

Διαιτητής: Αϊτεκιν (Γερμανία)

Βοηθοί: Ντιέτζ, Μπεϊτινγκερ (Γερμανία)

4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

VAR: Χάνσλμπαουερ (Γερμανία)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοιάς)