×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οριστικά πρόεδρος της Football League o Λεουτσάκος


    Sportime Team

Οριστικά πρόεδρος της Football League o Λεουτσάκος


Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Αριστόδημου Λυχναρά, όπερ σημαίνει ότι η διαδικασία εκλογής του Λεωνίδα Λεουτσάκου με ψήφους 6-5 στην προεδρία της Football League είναι έγκυρη και αμετάκλητη.

Επιπλέον, όπως αποφασίστηκε, ο Ηρόδοτος και ο Αήττητος Σπατών είναι οι δύο ομάδες που προβιβάζονται αμετάκλητα στη Football League μέσω των μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Στάμου.

Απορρίπτει την 11.07.2018 προσφυγή των 1) Αριστόδημου Λυχναρά 2) ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Κισσαμικός κατά της Football League για ακύρωση α) της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών της τής 6ης Ιουλίου 2018 β) των από 6 Ιουλίου 2018 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, της Γενικής Συνέλευσης των μελών και της Εφορευτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της, δυνάμει της οποίας εξελέγη ο πρόεδρος του ΔΣ.

Απορρίπτει την προσφυγή του σωματείου Εθνικός κατά της υπ’ αριθμ. 52/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Απορρίπτει την προσφυγή του σωματείου Αστέρας Αμαλιάδας Πανοπούλου κατά της υπ΄ αριθμ. 53/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και του σωματείου Ηρόδοτος.

Απορρίπτει την από 16.7.2018 προσφυγή της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της Football League”.


Τελευταία Νέα