ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Παπαπέτρου: Όταν φώναζε ο Παναθηναϊκός μετά τον ΟΦΗ, η γυναίκα του δούλευε στο Aχελώος TV;

Ο Παπαπέτρου, η «καραμέλα» με τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου και το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός!
Παπαπέτρου: Όταν φώναζε ο Παναθηναϊκός μετά τον ΟΦΗ, η γυναίκα του δούλευε στο Aχελώος TV;

Ο Τάσος Παπαπέτρου, ο ΣΚΑΪ, η Μάρτζυ Λαζάρου και τα δύο πέναλτι στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός!

Ο Παπαπέτρου κάνει εξαιρετική διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Λαμία σύμφωνα με τον παρατηρητή του και την ΚΕΔ, αλλά κάποιοι επιμένουν για σκανδαλο επειδή ορίζεται στους πράσινους και η σύζυγος του είναι δημοσιογράφος και εργάζεται στον ΣΚΑΪ.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 τη Λαμια με τον Μπερνάρ να κάνει μαγικά. Αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα του Φατίχ Τερίμ που θα μπορούσε εύκολα να βάλει πέντε και έξι γκολ στην ομάδα της Φθιώτιδας που έχει μόνο ήττες στα play off, έχοντας δεχθεί 18 γκολ σε πέντε ματς!

Δημοσιεύματα για «σκάνδαλο», επειδή ο Παπαπέτρου ορίζεται σε παιχνίδια του Παναθηναϊκού ενώ η σύζυγος του, Μάρτζυ Λαζάρου εργάζεται ως δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ.

Η λύση είναι μια. Είτε ο Παπαπέτρου να σφυρίζει στη διασταύρωση Αλεξάνδρας και Κηφισίας όταν δεν δουλεύει το φανάρι, αφού εκτός από τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να σφυρίζει ούτε τους «ανταγωνιστές» του (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), είτε η γυναίκα του να μπει στο ταμείο ανεργίας, αφού με σύζυγο διαιτητή, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, το MEGA του Μαρινάκη, το OPEN του Σαββίδη και η ΕΡΤ κρατική που το ξέρουν όλοι οτι η εκάστοτε Κυβέρνηση εξυπηρετεί και τα συμφέροντα κάποιου μεγαλοπαράγοντα που έχει ΠΑΕ!

«Σκάνδαλο» μετά τη Λαμία, αλλά μετά τον ΟΦΗ κανένας «συνειρμός» για την οικογένεια Παπαπέτρου. Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στη Κρήτη, ο Παπαπέτρου ήταν VAR. Έχει φωνάξει τον Βεργέτη για πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ και δεν τον έχει φωνάξει για ένα χέρι – πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός.

Προφανώς τότε η γυναίκα του δεν ήταν στο ΣΚΑΪ, αλλά στο Aχελώος TV!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαπέτρου: Όταν φώναζε ο Παναθηναϊκός μετά τον ΟΦΗ, η γυναίκα του δούλευε στο Aχελώος TV;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!