×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Περέιρα: «Θα λογοδοτήσουν όσοι ισχυρίζονται πως έχω σχέση με την εταιρεία του VAR»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Περέιρα: «Θα λογοδοτήσουν όσοι ισχυρίζονται πως έχω σχέση με την εταιρεία του VAR»


Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εμπλέκεται με την εταιρεία που έφερε το VAR στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ανακοίνωσε μάλιστα ότι ετοιμάζει προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά εκείνων που τον δυσφημούν όπως είπε.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Μέλο Περέιρα στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ελληνικό ημερήσιο τύπο την είδηση περί ύπαρξης καταγγελίας, η οποία εμπλέκει το όνομά μου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος VAR στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 1: Γραμμή οφσάιντ μόνο στα πλέι οφ!

Η έκπληξή μου αυτή εξελίχθηκε σε αγανάκτηση όταν ενημερώθηκα ότι η ίδια καταγγελία περιλαμβάνει απολύτως ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές περί δήθεν προσωπικής μου σχέσης με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στην εφαρμογή του προγράμματος, και η οποία -όπως όλοι γνωρίζουν- επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το Ελληνικό Δημόσιο ως ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και όσοι τους εφηύραν στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική μου δυσφήμιση.

Ουδέποτε είχα, και φυσικά δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία, ούτε στην πατρίδα μου, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, ή οπουδήποτε αλλού.

Και προφανώς οι εγκέφαλοι αυτής της κατασκευασμένης συκοφαντίας θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».


Τελευταία Νέα