αρχιδιαιτητής

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά λίγες ημέρες προτού ξεκινήσουν. Όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, οι αγώνες θα αρχίσουν την άλλη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου θα γίνουν τα πρώτα ματς. Και όπως έβγαλε το πρόγραμμα θα έχουμε...

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά λίγες ημέρες προτού ξεκινήσουν. Όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, οι αγώνες θα αρχίσουν την άλλη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου θα γίνουν τα πρώτα ματς. Και όπως έβγαλε το πρόγραμμα θα έχουμε στην πρεμιέρα ΠΑΟΚ Ολυμπιακός και ΑΕΚΠαναθηναϊκός.

Το θέμα όμως είναι πως ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, διαφοροποιεί κάπως τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που είχε γίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο με FIFA/UEFA οι Big 4 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) είχαν αποφασίσει κάποια πράγματα για τα πλέι οφ. Μεταξύ αυτών και τον ορισμό ξένων διαιτητών σε αγωνιστικό χώρο και VAR, σε όλα τα ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ!

Μάλιστα είχε σταλεί και επιστολή στον Περέιρα με την ομόφωνη απόφαση των τεσσάρων ομάδων. Κάτι όμως το οποίο φαίνεται πως ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δεν το έλαβε υπόψη του.

Διότι απάντησε με επιστολή του προς τη Λίγκα πως αδυνατεί να φέρει εις πέρας την απόφαση των Big 4. Αυτό γιατί όπως ο ίδιος τονίζει υπάρχουν αρκετοί αγώνες στην Ευρώπη και δεν είναι δυνατόν να βρει ξένους διαιτητές για τόσα ματς.

Αγνοώντας επί της ουσίας με αυτόν τον τρόπο την ομόφωνη απόφαση των τεσσάρων ομάδων. Στη συνάντηση που είχε γίνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια παρουσία FIFA/UEFA.

Το ζήτημα συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας και εστάλη νέα επιστολή στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.