ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

AEK – Παναθηναϊκός: Πως το πέναλτι έγινε επιθετικό φάουλ, χωρίς VAR!

Πάρθηκε η σωστή απόφαση, αλλά με λάθος διαδικασία. Πως το ανύπαρκτο πέναλτι έγινε επιθετικό φάουλ στην OPAP Arena! Η θέση του παρατηρητή.
AEK – Παναθηναϊκός: Πως το πέναλτι έγινε επιθετικό φάουλ, χωρίς VAR!

AEK Παναθηναϊκός: Το πέναλτι στο 90+9′ έγινε επιθετικό φάουλ. Η πληροφορία που πήρε ο τραγικός Νταμπάνοβιτς!

AEK – Παναθηναϊκός:«Μύλος» οι πάγκοι και στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Αιτία εκτός από την… ασυλία στον Άμραμπατ, το πέναλτι – transformer που αρχικά καταλόγισε στις καθυστερήσεις ο Νταμπάνοβιτς και μετέτρεψε σε επιθετικό φάουλ χωρίς VAR!

Kαταρχήν και επειδή σήμερα έχουν γίνει της μοδός οι κανονισμοί, να αναφερθει οτι ανεξαρτήτου Video Assistant Referee, o διαιτητής μπορεί να αλλάξει την αρχική του απόφαση, αν δεν έχει επαναρχίσει το παιχνίδι.

Πως όμως ο Νταμπάνοβιτς που αρχικά «είδε» πέναλτι στην διεκδίκηση της μπάλας από Παλάσιος και Αραούχο, έδειξε τελικά επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι;

O Πορτογάλος VAR δεν κάνει καμία παρέμβαση. Την πληροφορία για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, την δίνει ο α’ βοηθός.

«Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι που δίνεις», με τον Νταμπάνοβιτς να αλλάζει άμεσα την απόφαση του.

AEK – Παναθηναϊκός: Η άποψη του παρατηρητή για το πέναλτι!

Παρατηρητής διαιτησίας ο Xρήστος Δαγκλής. Και η δική του άποψη την οποία προφανώς και μετέφερε στον Νταμπάνοβιτς είναι οτι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση και προηγείται ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ. Κάτι που έχει αποτυπωθεί και στην έκθεση του. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα λάθη που έκανε ο Μαυροβούνιος ρέφερι. Η μη αποβολή του Άμραμπατ, καθώς και η εσφαλμένη αρχικά κίτρινη κάρτα στον Τσοκάι.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!