ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Από εβδομάδα η απόφαση για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Την Τετάρτη (28/3) αναμένεται η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου
Από εβδομάδα η απόφαση για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (27/3), προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα.

Οι δικηγόροι του «δικεφάλου» υπέβαλαν αίτημα κατάθεσης από τον γιατρό του αγώνα Γιάννη Ουσαντζόπουλο, το οποίο απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία.

Εντούτοις, οι Μαυρομάτης, Μπίρδας και Σημαιοφορίδης ενημέρωσαν ότι στο υπόμνημα θα συμπεριλάβουν ένορκη κατάθεσή του που θα γίνει τη Δευτέρα (26/3) σε συμβολαιογράφο.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ στάθηκε ξανά στην έκθεση του γιατρού, ο οποίος είχε γνωματεύσει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία ήταν σε θέση να κοουτσάρει στο μη διεξαχθέν ντέρμπι της Τούμπας, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπρόθεσμη δήλωση του ονόματός του στη λίστα αξιωματούχων που προσκόμισε ο Ολυμπιακός.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του «δικεφάλου» στάθηκαν στη διαφορά μη έναρξης και διακοπή αγώνα που είχε αποδεχθεί η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και προσπάθησαν να αναδείξουν ότι το συμβάν της ρίψης του ρολού της ταμειακής μηχανής αποτέλεσε μεμονωμένο γεγονός

Οι Λίβας-Σιβιλιάς, από την άλλη πλευρά, θέλησαν να προτάξουν την υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ στη μη τέλεση του αγώνα και την απόφαση του πρωτοβαθμίου δικαστηρίου, η οποία ακυρώθηκε στην επιτροπή εφέσεων.

Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου αναμένεται την Τετάρτη (28/3).

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.