Παρουσία τόσο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, όσο και του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένου

Η πολυαναμενόμενη κρίσιμη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 4/1.

Λίγο μετά τις 11:00, η συνεδρίαση ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πήρε σάρκα και οστά και πλέον, περιμένουμε τις αποφάσεις των ιθυνόντων.

Με θέμα συζήτησης την στάση των διαιτητών και την απόφαση για επ’ αόριστον αποχή τους από τους αγώνες, έπειτα από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.

Στα γραφεία βρίσκονται, τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος.

Το «παρών» δίνουν επίσης ο Πετρ Φούσεκ από FIFA/UEFA, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, αντιπροσωπεία των διαιτητών αποτελούμενη από τους Τάσο Παπαπέτρου, Γιάννη Παπαδόπουλο, Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη, καθώς και ο Ταξίαρχος Αθανασόπουλος ως εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Οι διαιτητές περιμένουν να γίνουν δεκτά τα αιτήματα που θα θέσουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Και αναλόγως θα αποφασίσουν αν θα πάρουν πίσω την απόφασή τους για αποχή ή, αν θα συνεχίσουν.