ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Σοκ στη διαιτησία: Ο «σφίχτης» Φρόιντφελντ, η εκπαίδευση στο Μεγάλο Πεύκο, η ΕΠΟ που βάζει φιμέ και ο Χρυσοχοϊδης που κόβει κορδέλες!

Ο Φρόιντφελντ θα στείλει μπαλάκια; Ο Μητσοτάκης θα σταματήσει το πρωτάθλημα; Η ΕΠΟ θα απειλήσει ξανά με διαγραφές διαιτητών ή έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί;
Σοκ στη διαιτησία: Ο «σφίχτης» Φρόιντφελντ, η εκπαίδευση στο Μεγάλο Πεύκο, η ΕΠΟ που βάζει φιμέ και ο Χρυσοχοϊδης που κόβει κορδέλες!

Σοκ στη διαιτησία: Ο «πουθενάς» Φρόιντφελντ, η Κυβέρνηση που τα βάζει μόνο με τον… άμαχο πληθυσμό και η ΕΠΟ που αν χρειαστεί θα απειλήσει ξανά με διαγραφές, ασχολείται με… βελτιώσεις αυτοκινήτων στελεχών της!

Θα σφυράς μέχρι τελευταιας ρανίδας. Και θα ορίζεις εννοείται. Μέσα σε δύο μήνες, Γκάμαρης, Παπαπέτρου, Μάνταλος! Μέσα σε δύο μήνες. Οχι σε μια ζωή. Γιατί μια μέρα από τη δική μας, ολόκληρη η δική σας!

Τα τελευταία, της μέρας τα καμώματα, τα βλέπει η νύχτα και γελά! Γιατί και η νύχτα έχει νόμους. Άγραφους μεν, αλλά τηρούνται ευλαβικά. Στο ποδόσφαιρο, στο οποίο ο κ. Χρυσοχοϊδης μας προέτρεψε να κάνουμε… ουρές για να μπούμε στα γήπεδα, αφού όλα καλά, δεν υπάρχει κανένας Νόμος και κανένας φραγμός. Για πρώτη φορά στα χρονικά, χτυπούν το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος. Χτυπήθηκε γυναίκα ανθρώπου της διαιτησίας. Πάμε πάλι μήπως και το εμπεδώσουμε. Χτύπησαν τη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου, και της ζήτησαν να μεταφέρει το μήνυμα στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ. Μια γυναίκα που δεν είναι καν ελληνίδα. Ζει σε μια ξένη χώρα!

Η Κυβέρνηση λοιπόν που πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε να τα βάλει με τον… άμαχο πληθυσμό και να κλείσει τις εξέδρες, προτρέπει δια στόματος του κ. Χρυσοχοϊδη να κατακλύσουν τις κερκίδες γυναικόπαιδα μόλις κόψει την… κορδέλα! Προφανώς ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν άλλαξε Υπουργείο στον πρόσφατο ανασχηματισμό αλλά… πλανήτη. Από κάπου αλλού ήρθε και μπήκε στο Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Χρυσοχοϊδης που διεκδικεί όσκαρ πρώτου αντρικού, γνώριζε πριν τη συγκεκριμένη δήλωση, το περιστατικό στην Καβάλα! Απίστευτο! Ξεκάθαρη η διάθεση να μην. Γενικά να μην!

Σοκ στη διαιτησία: Ο Φρόιντφελντ που σφίγγει δικέφαλα και η εκπαίδευση στο Μεγάλο Πεύκο!

Και αν είναι ποδοσφαιρικό το θέμα και δεν θέλει να μπει στα χωράφια του, πάμε στην ΚΕΔ. Μέλος της, για την ακριβεια γυναίκα μέλους της χτυπήθηκε. Ο Φρόιντφελντ είναι ενήμερος ή είναι γυμναστήριο, όπως προχθές που τον έψαχναν από την ΕΠΟ; Ο Φρόιντφελτ, αυτός ο τουρίστας που δεν ξέρει που είναι τα γραφεία της ΚΕΔ θα κάνει κάτι; Θα κανει ορισμούς κανονικά; Γιατί αν μετά από αυτό, η ζωή συνεχίζεται, τα μηνύματα που στέλνει η ΚΕΔ στους διαιτητές είναι σαφή και ξεκάθαρα. «Θα σφυράτε, μέχρι να μην βρίσκει ο Παπάς να θάψει».

Αν είναι έτσι ας σταματησουν τα σεμινάρια και τις μ@λ@κιες και να τους στέλνουν να περνάνε διαβολοβδομάδα στο Μεγάλο Πεύκο στους καταδρομείς. Ένας αστείος, διακοσμητικός αρχιδιαιτητής, ανύπαρκτος που με την απουσία του βάζει σε κίνδυνο όλους τους παρόντες. Και καταλαβαινόμαστε.

Η ΕΠΟ βάζει φιμέ τζάμια και οι διαιτητές που είναι πιο αργοί και από το… μέλι!

Ακόμα πιο αστεία και άκρως επικίνδυνη η ΕΠΟ. Πέντε μέρες μετά ανακοίνωση για το περιστατικό και αφού πρώτα είχε διαρρεύσει και το γνώριζε μέχρι και η Κυρία Σούλα από τα Άνω Λιόσια. Που αν βάψεις μια μπάλα πράσινη και την βάλεις δίπλα σε καρπούζι, θα κλωτσήσει το καρπούζι!

Και αφού έβγαλε την ανακοίνωση καταδικάζοντας το γεγονός, ασχολείται με βελτιώσεις αυτοκινήτων υψηλόβαθμου στελέχους της, ο οποίος ζήτησε καινούργιο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια για να μην τον αναγνωρίζουν στα φανάρια! Ποιες μπουνιές και ποιες απειλές για γυναίκες και παιδιά και ποια γκαζάκια. Ζήτημα ζωής και θανάτου τα φιμέ. Να βάλει και μια εξάτμιση και ένα δυνατό ηχοσύστημα και να κάνει γύρες την πλατεία Μπουρναζίου!

Για να είμαστε τίμιοι, από Κυβέρνηση και κυρίως την ΚΕΔ περιμέναμε κάτι. Από την ΕΠΟ το παραμικρό. Μόνο να απειλήσει σε ενδεχόμενη νέα αποχή, με διαγραφές από τους πίνακες. Ο καθένας στον τομέα του.

Για τους διαιτητές που είναι όλοι στο πλευρό του Μάνταλου, αλλά δεν τους παίρνει όλους η… φωτογραφία, θα επανέλθουμε μετά τις εξελίξεις που τρέχουν. Με ρυθμούς χελώνας που έχει και πολλαπλά κατάγματα στα πόδια!

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στη διαιτησία: Ο «σφίχτης» Φρόιντφελντ, η εκπαίδευση στο Μεγάλο Πεύκο, η ΕΠΟ που βάζει φιμέ και ο Χρυσοχοϊδης που κόβει κορδέλες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!