Κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του Σπάρτακ Μόσχας - Λέστερ, «έχασε» ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Μαρς κόκκινη δεν έβγαλε σε ποδοσφαιριστή της Σπάρτακ Μόσχας ο Σιδηρόπουλος.

Κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του Σπάρτακ Μόσχας – Λέστερ, «έχασε» ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Support από Παπαδόπουλο, Ευαγγέλου.

Mια κόκκινη κάρτα είχε χάσει ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο Ζενίτ – Μάλμε 4-0. Τότε το λάθος του Έλληνα ρέφερι διόρθωσε ο Ισπανός συνάδελφος του που ήταν VAR.

Το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) ο Σιδηρόπουλος σφύριξε το Σπάρτακ Μόσχας – Λέστερ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.  Mια πολύ καλή διαιτησία χάλασε δυστυχώς στη τελευταία κυριολεκτικά φάση της αναμέτρησης.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λομοβίτσκι προσπαθώντας να παίξει τη μπάλα πήγε με τις τάπες στη κνήμη του Ολμπράιτον, με συνέπεια ο τελευταίος να μην αγωνιστεί στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Αν και ο παίκτης των γηπεδούχων είχε μια επαφή με τη μπάλα, η οποία όμως δεν… απορρόφησε την ένταση, το μαρκάρισμα στη συνέχεια είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου.

Αν και πρόκειται για ξεκάθαρο serious faoul play, o Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα. Παρά τον έλεγχο που έγινε στο VOR, η κάρτα δεν άλλαξε χρώμα.

Προφανώς VAR και AVAR έκριναν οτι δεν πρόκειται για ξεκάθαρο και σημαντικό λάθος του διαιτητή.