Ξεκάθαρος ο πρώην διαιτητής Τάσος Κάκος για το ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης στο Total Football του OPEN TV.

Έκρινε λανθασμένες τις αποφάσεις του διαιτητή, Κρίστο Τόχβερ, μένοντας στο πέναλτι του Άρη και στην κίτρινη που πήρε (πριν την αποβολή) για διαμαρτυρία ο Μαουρίσιο στην ίδια φάση.

«Ο διαιητής βλέπει σπρώξιμο που προκαλεί την πτώση. Αν το σπρώξιμο δεν προκαλούν πτώση δεν υπάρχει παράβαση. Δε πείθομαι ότι υπάρχει παράβαση και κακώς δόθηκε το πέναλτι.

Ακόμα και ο ποδοσφαιριστής που το κερδίζει με την αντίδραση του δείχνει ότι δεν το περίμενε. Ήταν και η πρώτη κίτρινη του Μαουρίσιο και μετά ήρθε η αποβολή.

Πρόκειται για μία καθοριστική απόφαση, γιατί μετά ήρθε και η δεύτερη κίτρινη, που οδήγησε στην αποβολή».

Για τη δεύτερη κίτρινη που έφερε και την αποβολή του Μαουρίσιο: «Μετά το ανοιχτό κοντρόλ που κάνει, πατάει με δύναμη τον αντίπαλο. Τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής το αναγνώρισε σωστά. Είναι απόλυτα σωστή απόφαση αυτή».

Για το χέρι μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού: «Η μπάλα έρχεται σε επαφή με το χέρι του αμυντικού, είναι σε φυσική θέση, σωστά πήρε απόφαση και επέτρεψε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Απόλυτα σωστή και αυτή η απόφαση».