ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Τελικός Κυπέλλου: Καρυπίδης και Μάνταλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! Στον καβγά και ο Μπιλίρης!

Καρυπίδης και Μάνταλος παραλίγο να τις «παίξουν» στο Πανθεσσαλικό. Το επεισόδιο του μέλους της ΚΕΔ με τον ιδιοκτήτη του Άρη και τον Μπιλίρη.
Τελικός Κυπέλλου: Καρυπίδης και Μάνταλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! Στον καβγά και ο Μπιλίρης!

Ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό είχε πολλά… ημίχρονα. Καρυπίδης και Μάνταλος πρωταγωνιστές σε ένα από αυτά!

Πρώτα «πήρε» στο κυνήγι την Φραπάρτ  αμέσως με το που τελείωσε ο τελικός Κυπέλλου, η οποία φυγαδεύτηκε για να γλιτώσει το λιντσάρισμα. Στη συνέχεια και αφού τα μέλη της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ και Σταύρος Μάνταλος κατέβηκαν στα αποδυτήρια για να… ηρεμήσουν την γαλλίδα ρέφερι, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ είχε αρχικά διάλογο με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος όμως ξέφυγε.

Οι δύο άντρες κατόπιν προτροπής Καρυπίδη απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων, προκειμένου να μιλήσουν, αλλά η κουβέντα προχώρησε… επικίνδυνα. «Μπορούμε να μιλήσουμε λίγο. Θέλω να σου δείξω κάτι», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης. 

Ο Καρυπίδης και αφού οι δύο τους αποτραβήχτηκαν από τον πολύ κόσμο, έκανε κίνηση να πιάσει από το λαιμό τον Μάνταλο και τον απείλησε, αλλά πριν προλάβει να… απαντήσει ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τους χώρισαν στην κυριολεξία!

Υπήρξε και συνέχεια με τον Παναγιώτη Μπιλίρη, νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ να εξαπολύει και εκείνος με τη σειρά του φραστική επίθεση στον Μάνταλο η οποία επίσης δεν έμεινε αναπάντητη, σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικός Κυπέλλου: Καρυπίδης και Μάνταλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! Στον καβγά και ο Μπιλίρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!