Θύμα άγριου ξυλαδαρμού ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας!


Sportime Team

Θύμα άγριου ξυλαδαρμού ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας!


Άγρια δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/9) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής.

Η επίθεση έγινε έξω από την οικία του στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, την ώρα που επέστρεφε. Ο κορίνθιος δικηγόρος μετέβη άμεσα στο νοσοκομείο της πόλης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Προς το παρών, ουδείς γνωρίζει αν οι λόγοι του ξυλοδαρμού είναι ποδοσφαιρικοί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορινθίας:

“Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.

Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιείς και δυνατός να συνεχίσει το έργο του.

Εκ του Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας”.


Sportime Extras