×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τη… γλίτωσαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ


    Sportime Team

Τη… γλίτωσαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ


ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απαλλάχθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Εναντίον των δύο ΠΑΕ είχαν ασκηθεί πειθαρχικές διώξεις για τις ανακοινώσεις τους μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Τελικά η Πειθαρχική Επιτροπή δεν τις τιμώρησε με κάποιο πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το βίντεο είναι ντροπή, η κατάσταση στην ΑΕΚ ξεφεύγει

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η απόφαση

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει τις εγκαλούμενες ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα, που αφορά στο περιεχόμενο των ανακοινώσεων που εξέδωσαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑEK, που διεξήχθη στις 29.9.2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Αθήνα) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Super League».

Γιατί είχαν κληθεί οι δύο ΠΑΕ

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ είχε τονίσει: «Έχει γίνει αντιγραφή ολόκληρη την ανακοίνωση. Δεν περιγράφει το σημείο στο οποίο γίνεται η δυσφήμηση. Η κατηγορία είναι ουσία αβάσιμη. Όλα τα περιστατικά στην ανακοίνωση ήταν πραγματικά. Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής αναφέρει τα γεγονότα που επικαλούμαστε εμείς», ενώ ζήτησε και την απόρριψη της δίωξης.

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της ΑΕΚ Αλέξανδρος Αλεξίου ανέφερε: «Το πρόβλημα της αοριστίας το επικαλούμαστε κι εμείς» τόνισε και έκανε λόγο για αβάσιμο της δίωξης. Η ανακοίνωση μας βγήκε μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Στην δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν εστιάζει με ποιές φράσεις υπάρχει η δυσφήμιση. Δεν κάναμε καμία κρίση. Ο κ. Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με την κατωτέρα των ποινών, μόνο επειδή μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών για τίποτα άλλο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα