ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Βόλος – Ολυμπιακός: Γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Μασούρα – Γιατί on field review για οφσάιντ;

Το γκολ του Μασούρα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Γιατί ήταν απαραίτητο το on field review στο Βόλος - Ολυμπιακός!
Βόλος – Ολυμπιακός: Γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Μασούρα – Γιατί on field review για οφσάιντ;

Απίθανα πράγματα στο Βόλος – Ολυμπιακός! Τρία πέναλτι, δύο κόκκινες και δύο γκολ οφσάιντ! Γιατί ο Παπαπέτρου πήγε στο μόνιτορ στο γκολ του Μασούρα!

Μετά τα τρία πέναλτι στο Bόλος – Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό, αλλά και τις δύο κόκκινες – μια για κάθε ομάδα – προέκυψε και γκολ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ!

Ο Μασούρας στο 60′ έκανε το 2-3, αλλά μετά από ανασκόπηση της φάσης στο μόνιτορ, το γκολ ακυρώθηκε.

Αν και για περιπτώσεις εντός – εκτός ή οφσάιντ, δεν υπάρχει on field review, o VAR Γκορτσίλας φώναξε τον Παπαπέτρου στο μόνιτορ να δει τη φάση.

Ο Παπαπέτρου αφού την είδε πήρε την απόφαση να ακυρώσει το γκολ του Μασούρα, ο οποίος όμως δεν ήταν σε θέση οφσάιντ.

Αυτός που ήταν οφσάιντ ήταν ο Eλ Καμπί μετά την τοποθέτηση των γραμμών. Ο φορ του Ολυμπιακού δεν έρχεται σε επαφή με την μπάλα, όμως δεν αφήνει τον Κίτσο να πάει προς αυτήν. Σύμφωνα λοιπόν με τον κανονισμό, υπάρχει παράβαση όταν ένας παίκτης σε θέση οφσάιντ, επιδρά στην προσπάθεια του αντιπάλου να παίξει τη μπάλα ή να μαρκάρει αντίπαλο!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!