Στην τελική ευθεία έχει μπει η ΕΠΣ Φθιώτιδας, όσον αφορά τις εκλογές της. Σύμφωνα με την κατάσταση που έχει δρομολογηθεί αυτές έχουν προγραμματιστεί περί τα τέλη του μήνα και πιο συγκεκριμένα το ραντεβού έχει δοθεί για τις…

Αυτό σημαίνει πως όλες οι ομάδες, που έχουν δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο κι αυτές είναι όσες έχουν αποκτήσει ηλεκτρονικό μητρώο, θα προσέλθουν δια μέσω των νομίμων εκπροσώπων τους, προκειμένου να αναδειχθεί η νέα διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον προεδρικό θώκο, ήδη βρίσκεται ο Μιχάλης Κορδολαίμης και όπως ακούγεται συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να επανεκλεγεί. Στο συνδυασμό και κοντά του, είναι και ο Βαγγέλης Ασημωτός, αντιπρόεδρος της Ένωσης κι ένα από τα βαριά χαρτιά της ποδοσφαιρικής κοινότητας του νομού.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα το Sportime, φιλοξενεί την άποψη του αντιπροέδρου της Ένωσης, θέλοντας να ρίξει φως στην υπόθεση εκλογές. Και η πρώτη ερώτηση είναι ψυχολογικής φύσεως.

-Υπάρχει άγχος;

-Φυσικά. Πάντα όταν έρχονται αυτές οι στιγμές, όλοι όσοι εκτίθενται, διακατέχονται απ’ αυτό το σύνδρομο. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως η κάλπη είναι όπως η γκαστρωμένη, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γεννήσει στο τέλος. Ήρθε η ώρα που θα κριθούμε ως διοίκηση και το πόσο καλά και συνετά διοικήσαμε.

-Πιστεύεις πως τα καταφέρατε;

-Παρότι είχαμε κουτσουρεμένες τις δυο τελευταίες χρονιές, εν τούτοις και στο μέγεθος που μας αναλογεί, πιστεύω πως ναι τα καταφέραμε. Βρεθήκαμε κοντά στις ομάδες και στα προβλήματά τους και δώσαμε τις λύσεις που έπρεπε. Πρόθεσή μας πάντα ήταν να απονείμουμε δικαιοσύνη και φροντίσαμε για το καλό του συνόλου.

-Οι ομάδες από τη μεριά τους θα σας δώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητάτε;

-Αυτό δεν το ξέρουμε. Είναι κάτι που το αναμένουμε και το οποίο εννοείται πως θα θέλαμε. Όμως στο διάστημα αυτό προσθέσαμε εμπειρίες και γνώσεις, που θεωρώ βοήθησα, ώστε σε περίπτωση που εκλεγούμε και πάλι, θα τις επιστρέψουμε στις ομάδες, που πιστεύω πως το δικαιούνται. Δυστυχώς ο κορονοϊός και η καραντίνα, δεν μας επέτρεψαν να κινηθούμε άνετα και έτσι όπως θα θέλαμε. Πάντως θέλω να ξέρουν όλοι, πως αυτό που έμεινε μισό, θα το ολοκληρώσουμε στο βαθμό που πρέπει.

– Ήθελα την άποψή σου για το μητρώο

– Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Μ’ αυτό τον τρόπο μπαίνει μια τάξη, που θεωρώ πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε ανάγκη, για να μπορέσει να λειτουργήσει νομότυπα. Μ’ αυτό τον τρόπο θα πάψουν να υπάρχουν σωματεία σφραγίδες και πλέον όλα θα λειτουργούν νομότυπα.  Εμείς ως Ένωση κάναμε τα πάντα προκειμένου οι ομάδες μας να αποκτήσουν το μητρώο και κυρίως μεγάλη ήταν η συμβολή – συνδρομή  του Χρήστου Φαφούτη του γενικού μας γραμματέα, που βοήθησε με τις γνώσεις του, στη διαδικασία.

– Πως τη βλέπεις τη νέα χρονιά;

– Ας μην κρυβόμαστε θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο, διαθέτει ισχυρούς δεσμούς και δυνατά… «όπλα», ώστε να μείνει στο περιθώριο. Γι αυτό και είμαι αισιόδοξος, πως παρά τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με αργά έστω βήματα, θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Στην παρούσα φάση, θέλει υπομονή και επιμονή».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη δόθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, να απολαμβάνει έναν καφέ Portioli espresso. Έναν από τα ποιοτικότερα και αρωματικά χαρμάνια, που όσο πίνεις, τόσο θέλεις κι άλλο έναν… κι άλλον έναν…

Διαβάστε επίσης:

Γ’ εθνική: Τα αποτελέσματα της Τετάρτης (9/6)

Γιατί λέμε Euro 2020 και όχι 2021!

Χαριστέας: «Ο Ρεχάγκελ μας μιλούσε για τον Φέντερερ και τον Μαραντόνα»