ΕΠΣ Πειραιά: Διαφωνία με ΕΠΟ και αίτημα για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου


Κώστας Παπαδόπουλος

ΕΠΣ Πειραιά: Διαφωνία με ΕΠΟ και αίτημα για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου


Η ΕΠΣ Πειραιά με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι την Πέμπτη 7 Μαΐου θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Επιτροπή.

Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Ε.Ε της ΕΠΣ Πειραιά απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου (Αμπελακιακός – Κερατσίνι) τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΟ έχει αποφασίσει την διακοπή των διοργανώσεων και στις Ενώσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί τα κύπελλα, η ανάδειξη του νικητή να πραγματοποιηθεί μέσω κλήρωσης.

ΕΠΣ Πειραιά: Αναλυτικά η ανακοίνωση

*Την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 20.00 η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει (τηλεδιάσκεψη) προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των μελών της, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και τις επιπτώσεις και στα τοπικά πρωταθλήματα (διακοπή πρωταθλημάτων κλπ.)

*Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ αναφορικά με την απόφασή της για την ανάδειξη της Κυπελλούχου ομάδας, κατόπιν κλήρωσης, προτείνοντας ο τελικός εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες να διεξαχθεί τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτέμβρη.

Επίσης ζητήθηκε η οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων που είναι γεγονός ότι στη νέα περίοδο θα αντιμετωπίσουν σοβαρά βιωσιμότητας.

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras