ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΑ – Αγ. Δημήτριος: Επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΣΑ: Προφανώς και δεν είναι έκπληξη ότι ο Άγιος Δημήτριος στη μεγάλη κατηγορία της Αθήνας. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας, εννοείται πως αυτή η επιστροφή χαροποίησε όλους όσοι ασχολούνται με το σύλλογο και ιδιαίτερα, αυτό το συναίσθημα, μπορεί κανείς να το διαπιστώσει στο πρόσωπο του προέδρου Μανώλη Τζινευράκη. Ο τελευταίος...
ΕΠΣΑ – Αγ. Δημήτριος: Επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΣΑ: Προφανώς και δεν είναι έκπληξη ότι ο Άγιος Δημήτριος στη μεγάλη κατηγορία της Αθήνας.

Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας, εννοείται πως αυτή η επιστροφή χαροποίησε όλους όσοι ασχολούνται με το σύλλογο και ιδιαίτερα, αυτό το συναίσθημα, μπορεί κανείς να το διαπιστώσει στο πρόσωπο του προέδρου Μανώλη Τζινευράκη.

Ο τελευταίος είναι γεγονός, πως φέτος ήθελε όσο κανείς αυτή την άνοδο και είναι αλήθεια πως επένδυσε σε χρήμα, χρόνο, αλλά και έμψυχο δυναμικό. Η πορεία και η άνοδος, έδειξαν πως τίποτε δεν πήγε χαμένο και κυρίως η χρονιά, έστω κι αν χρειάστηκε να την πάρει (άνοδος) στα μπαράζ.

Η καλή λειτουργία σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, ήταν στοιχεία, που οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάτι στο οποίο συνέβαλαν καθοριστικά, εκτός των παικτών και της διοίκησης αυτονόητα, τόσο ο Κώστας Αρζένης και οι συνεργάτες του, όσο και ο Πέτρος Καπώνης.

Ενώ δεν θα πρέπει να μην γίνει αναφορά και στον τεχνικό διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρο Ζαμπαρα.

Αναμφίβολα κανείς δεν κατεβάζει τα μανίκια, αλλά αυτή η θαυμάσια πορεία, θα συνεχιστεί με στόχο και σκοπό την άνοδο στα εθνικά πρωταθλήματα και γιατί όχι και στα επαγγελματικά, εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται η «μπάρτσα».

ΕΠΣΑ: Προφανώς και δεν είναι έκπληξη η επιστροφή του Αγ Δημητρίου στη μεγάλη κατηγορία της Αθήνας. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στα

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.