ΕΠΣΑΝΑ – Κορωπί – Αρζένης: Το γεγονός, πως σήμερα δεν παίζεται ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο, είναι ένα γεγονός, που έχει δημιουργήσει τεράστια

ΕΠΣΑΝΑ – Κορωπί – Αρζένης: Το γεγονός, πως σήμερα δεν παίζεται ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο, είναι ένα γεγονός, που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε πολλά επίπεδα.

ΕΠΣΑΝΑ – Κορωπί – Αρζένης: Το γεγονός, πως σήμερα δεν παίζεται ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο, είναι ένα γεγονός, που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε πολλά επίπεδα.

ΕΠΣΑΝΑ – Κορωπί – Αρζένης: Όμως γι’ αυτή την κατάσταση, υπάρχει ευθύνη. Δηλαδή κάποιοι φταίνε για όλα! Και ο Κώστας Αρζένης, έχει το ύψος και το μέγεθος να πει κάποια πράγματα με το όνομά τους. Ο προπονητής του Κορωπίου, σήμερα που κάποιοι έχουν σιωπήσει, είναι από τους πρώτους, που βγαίνει και εκφράζει την άποψή του, για όλη αυτή την κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Ντροπή και μόνο ντροπή! Κι ακόμα υποκρισία, κοροϊδία, ανικανότητα. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δυστυχώς αρμόζουν σε ανθρώπους που δολοφονούν το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Και απευθύνομαι στο υφυπουργείο Αθλητισμού, στους καρεκλοκένταυρους προέδρους των ενώσεων και σε αρκετούς δυστυχώς παράγοντες που η μόνη τους έννοια είναι να γλύφουν, δίνοντας ευχές κι ευχαριστίες στους νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου μας! Κύριοι πρέπει να καταλάβετε ότι αυτοί μας έχουν ανάγκη κι όχι εμείς, μια καλά οργανωμένη και υγιής ομάδα δεν έχει ανάγκη κανέναν τους!!!

Ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν ομάδες και παράγοντες που είναι αντίθετοι σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου! Εντάξει, φτάσαμε στα μέσα Απριλίου, είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα, τον Ιανουάριο όμως γιατί δεν κάνατε κάτι; Ανοίχτε επιτέλους τα γήπεδα, έστω για προπονήσεις, βάλτε τις ακαδημίες μέσα, ξυπνήστε επιτέλους μην είναι αργά!».

Ο Κώστας Αρζένης με τεράστια εμπειρία και παρουσία ακόμη και στα εθνικά πρωταθλήματα, με πολλές ώρες στους πάγκους ομάδων, είναι από εκείνους που δεν κρύβει λόγια, αλλά κι αυτά που έχει να πει, τα λέει με την ευθύτητα που τον διακρίνει. Χαρίσματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει…