ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΜ: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες στη Θεσσαλονίκη!

Η ΕΠΣΜ αναμένεται εντός των επόμενων λεπτών να ανακοινώσει την οριστική αναβολή αγώνων για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας πάρθηκε με την σύμφωνη γνώμη σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, ελέω κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές σε Κοζάνη και Καστοριά! Έτσι, δεν αναμένεται να διεξαχθούν αγώνες ούτε στα...
ΕΠΣΜ: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες στη Θεσσαλονίκη!

Η ΕΠΣΜ αναμένεται εντός των επόμενων λεπτών να ανακοινώσει την οριστική αναβολή αγώνων για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας πάρθηκε με την σύμφωνη γνώμη σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, ελέω κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές σε Κοζάνη και Καστοριά!

Έτσι, δεν αναμένεται να διεξαχθούν αγώνες ούτε στα παιδικά ούτε στα ανδρικά πρωταθλήματα στη Θεσσαλονίκη ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης.

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.