Η Μάντσεστερ Σίτι... προσέχει για να έχει, στέλνοντας δικό της μέλος του ιατρικού επιτελείου στη Νορβηγία για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι στέλνει μέλος του δικού της ιατρικού επιτελείου στη Νορβηγία για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποδείξει πως με σκληρή δουλειά κι αφοσίωση στους στόχους όλα μπορούν να επιτευχθούν. Δουλειά που διαφοροποιείται στο ελάχιστο, ούτε κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα διαχρονικά στο Champions League από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή, μετρώντας συνολικά 14 γκολ σε 10 εμφανίσεις, έχοντας ξεκινήσει βασικός σε όλα τα παιχνίδια.

Ενώ λοιπόν οι περισσότεροι θα περίμεναν ότι θα χρειαστεί κάμποσο καιρό μέχρι να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Premier League, εκείνος τους διέψευσε όλους και μάλιστα πανηγυρικά!

Πλέον, ετοιμάζεται για τα παιχνίδια της Εθνικής Νορβηγίας για το Nations League απέναντι στη Σλοβενία (24/9) και τη Σερβία (27/9). Φυσικά, αυτό δε σημάνει πως θα… παραμελήσει το πρόγραμμά του που τον έχει φέρει στην ιδανική φυσική κατάσταση με τους «Πολίτες».

Ο ίδιος από τη στιγμή που ήρθε στο Νησί εφαρμόζει ένα ειδικό πρόγραμμα στην προσπάθειά του να περιορίσει τους μυϊκούς τραυματισμός που τον ταλαιπώρησαν στη Ντόρτμουντ.

Ο Ιταλικός φυσικοθεραυπτής Mario Pafundi, μέλος του ιατρικού επιτελείου του αγγλικού συλλόγου, φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος-κλειδί, με αποτέλεσμα η Σίτι να τον στέλνει στη Νορβηγία, ώστε να μην αλλάξει τίποτα κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Οι δυο τους δούλεψαν πολύ το καλοκαίρι, έπειτα από την επισημοποίηση της μεταγραφής, με στόχο να έρθει ο Χάαλαντ στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, με τα αποτελέσματα να τον δικαιώνουν.