ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Χαμός από Ολλανδούς στο Καλλιμάρμαρο – Ετοιμάζονται για ΟΠΑΠ Arena (pics)

Το κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκαν οι Ολλανδοί φίλαθλοι λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας.
Εθνική Ελλάδας: Χαμός από Ολλανδούς στο Καλλιμάρμαρο – Ετοιμάζονται για ΟΠΑΠ Arena (pics)

Κεντρικά σημεία της Αθήνας επισκέφθηκαν οι οπαδοί της Εθνικής Ολλανδίας ενόψει του αποψινού (21:45) αγώνα με την Εθνική Ελλάδας στην ΟΠΑΠ Arena, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Οπως μπορείτε να δείτε να δείτε κι εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και εν συνεχεία μετακινήθηκαν με λεωφορείο της γραμμής προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Περίπου 1000 Ολλανδοί αναμένεται να βρεθούν σε λίγες ώρες για το κρίσιμο παιχνίδι των δύο ομάδων στο γήπεδο της ΑΕΚ το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα τη Εθνική Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω

Το κέντρο της Αθήνας και μεταξύ άλλων το Καλλιμάρμαρο στάδιο  επισκέφθηκαν οι Ολλανδοί φίλαθλοι λίγες ώρες πριν το ματς με την Εθνική Ελλάδας. Το κέντρο της Αθήνας και μεταξύ άλλων το Καλλιμάρμαρο στάδιο  επισκέφθηκαν οι Ολλανδοί φίλαθλοι λίγες ώρες πριν το ματς με την Εθνική Ελλάδας. Το κέντρο της Αθήνας και μεταξύ άλλων το Καλλιμάρμαρο στάδιο  επισκέφθηκαν οι Ολλανδοί φίλαθλοι λίγες ώρες πριν το ματς με την Εθνική Ελλάδας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.