ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Μένει ή φεύγει ο Γιοβάνοβιτς μετά τη Δανία;

Ερωτήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μπορεί να συνεχίσει ή η Εθνική χρειάζεται νέο ξεκίνημα;
Εθνική Ελλάδας: Μένει ή φεύγει ο Γιοβάνοβιτς μετά τη Δανία;

Η Εθνική Ελλάδας παίζει ξανά ποδόσφαιρο που βλέπεται. Δημιουργεί, πιέζει, κυκλοφορεί την μπάλα και προσπαθεί να επιβάλει ρυθμό. Το πρόβλημα είναι πως κάθε λάθος κοστίζει. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αδικούν τον εαυτό τους, αφού μέσα σε λίγα λεπτά χάνουν ό,τι έχτισαν με κόπο. Οι άμυνες διαλύονται με μια κακή πάσα, τα γκολ έρχονται εύκολα και οι ευκαιρίες χάνονται με τρόπο που πονάει.

Κι όμως, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα. Οι εξέδρες γεμίζουν, υπάρχει ενδιαφέρον και πάθος. Ο κόσμος βλέπει ότι η Εθνική παίζει μπάλα και θέλει να τη στηρίξει. Το ζητούμενο είναι αν αυτή η αλλαγή νοοτροπίας θα αντέξει την πίεση.

Εδώ μπαίνει το όνομα του Γιοβάνοβιτς στην εξίσωση. Ο Σέρβος προπονητής έχει φέρει μια διαφορετική φιλοσοφία, πιο επιθετική, πιο σύγχρονη, πιο «ευρωπαϊκή». Όμως η ομάδα του πληρώνει ακριβά τα λάθη της και εκεί αρχίζει η συζήτηση. Μένει ή όχι; Πολλοί θεωρούν ότι πρέπει να του δοθεί χρόνος για να ωριμάσει το πρότζεκτ. Άλλοι πιστεύουν πως η Εθνική χρειάζεται νέα αρχή, με προπονητή που θα τη σκληρύνει ξανά.

Η αλήθεια είναι πως ο δρόμος που χάραξε ο Γιοβάνοβιτς έχει ποδόσφαιρο και προοπτική. Το στοίχημα είναι αν η ΕΠΟ και ο κόσμος θα αντέξουν τη διαδικασία μέχρι να φτάσει στο αποτέλεσμα.

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τρίβει τα χέρια του ο ΠΑΟΚ – Τρομερός ο Μύθου!

Τρίβει τα χέρια του ο ΠΑΟΚ – Τρομερός ο Μύθου!

Ακόμα μία επένδυση του ΠΑΟΚ δείχνει να βγαίνει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λιονέλ Μέσι: Ο απόλυτος ρέκορντμαν σε συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Λιονέλ Μέσι: Ο απόλυτος ρέκορντμαν σε συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Δεν υπάρχουν αυτά που έχει κάνει ο Λιονέλ Μέσι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν: Έχει το τέλειο σχέδιο για να κάνει δικό της τον Βινίσιους!

Παρί Σεν Ζερμέν: Έχει το τέλειο σχέδιο για να κάνει δικό της τον Βινίσιους!

Θα καταφέρει τη μεταγραφική… βόμβα η Παρί Σεν Ζερμέν;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κριστιάνο Ρονάλντο: Να και ένα στατιστικό που κανείς δεν περίμενε από τον Πορτογάλο!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Να και ένα στατιστικό που κανείς δεν περίμενε από τον Πορτογάλο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα στατιστικό που κανείς σίγουρα δεν περιμένει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Δώνης που προβληματίζει!

Άρης: Ο Δώνης που προβληματίζει!

Οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοί του Δώνη που προβληματίζoυν πολύ τα στελέχη του Άρη και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επιστροφή για τον Βασίλη Σκαλτσά στο πάγκο

Επιστροφή για τον Βασίλη Σκαλτσά στο πάγκο

Ο Βασίλης Σκαλτσάς επιστρέφει στο Μαρούσι με στόχο να επαναφέρει την ομάδα σε ανταγωνιστική τροχιά και υψηλές επιδόσεις στη Β’ ΕΠΣΑ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για τον Μουζακίτη – Κατέκτησε το Golden Boy Web 2025!

Ολυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για τον Μουζακίτη – Κατέκτησε το Golden Boy Web 2025!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κερδίζει διακρίσεις χάρη στους νέους από τις ακαδημίες του!

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: Ελλάδα – Σκωτία: Σε ποιο κανάλι θα δείτε την αναμέτρηση!

Ελλάδα – Σκωτία: Σε ποιο κανάλι θα δείτε την αναμέτρηση!

Πού θα δείτε το Ελλάδα – Σκωτία!

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Τα ζητήματα του Μίστα και ο Μπότης

Ολυμπιακός μεταγραφές : Τα ζητήματα του Μίστα και ο Μπότης

Ο γκολκίπερ της Ρίο Άβε Μίστα είναι στο μικροσκόπιο, αλλά υπάρχει και το project που λέγεται Μπότης…

Ποδόσφαιρο